Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cumhurbaşkanları görevleri süresince hapise atılamıyor. Görevlerine de seçimler dışında galiba sadece mecliste oy çoğunluğu ile son verilebiliyor.

İkidir Cumhurbaşkanı örneklemesi yapılıyor, Cumhurbaşkanı yeni yapılan değişiklik ile 5 yılda bir seciliyor, 5 yıl sonra halk gereken cevabı verir tamam veya devam şeklinde..

Recep bey 15 yıldır bu sistemin başında, ömrü yeterse bir o kadar daha durur.

Kısacası: yanlış örnekleme yapmayın. Düşünün, belirtin.

O zaman yallah Yunanistana derler. Ağrınıza gider sonra.
Herkes herkesin görüşünü beğenmeyebilir ve bunu istediği gibi dile getirebilir. Recep Bey nasıl kendi görüşünü ve düşüncesini özgürce paylaştıysa sizlerde tıpkı onun yaptığı gibi onun hakkında görüşlerinizi dile getirdiniz. Kurallara yazıp da uymamak kendi bileceği iştir. Bize bunu sorgulamak düşmez diye düşünüyorum. Hata yaptığını düşünüp sonraki yazılarda Yallah Yunanistan'a demek başka bir karın ağrısından ibare değil bence. :)

Cumhurbaşkanları görevleri süresince hapise atılamıyor. Görevlerine de seçimler dışında galiba sadece mecliste oy çoğunluğu ile son verilebiliyor.
Sadece örnek üzerinden değerlendiriyoruz burada. Yani demek istediğimiz bir yönetici kendi yorumunu belirttikten sonra bu görüşüne katılmayacak insanların görüşlerini savunmasına müsade etmeden konuyu kapatabiliyorsa ayrıca bazı mesajlarında bu üslubu kullanıyorsa bizim bunları yaptığımız zaman bize uygulanacak sınırlamalar ona da uygulanmalı.

Benim fark ettiğim bir olay var sadece bu mevzuyu yazacağım.

Eskiden, yani 2018 ve öncesinde burada bu forumda din hakkında böyle kesin yargılar verilmiyordu. Ne olduysa 2018'den sonra birden başladılar bu aynı şeye benziyor hani güçsüzken bir şey diyemezsin de güçlenene kadar dikkatleri üstüne çekmezsin, ama gücü eline alınca zamanın geldiğinde eser gürlersin. Bu forum sayfasında böyle bir durum olduğu kanaatindeyim bakmayın üyelik tarihime eski hesabım da vardı silindi. Daha önceleri de uğruyorduk. Biliyoruz. Yani mesela eskiden örnek veriyorum Darwin konuları öyle çok açılmazdı açılsa da herkes diyeceğini der fikirlerini belirtir konu kapatılmadan son bulurdu. Şimdi çocuk konu açıyor 😀 gelen yorumlara hakaret ediyor. Sanki %100 bilim tarafından ispatlanmış bir şey gibi savunuyor evrim düşüncesini. (Bu arada evrildiğimizi biliyorum ufak çaplı bir araştırmam da var ama Darwin'in evrim teorisi değil farklı bir şey) Neyse demek istediğim millet şu son senelerde daha bir kükrer gürler oldu. Bu arada @thesunset arkadaşın yazdığı konunun önemini ve ciddiyetini, bu foruma değer verenler olarak anlamayıp Recep Baltaş'ı savunmaya geçmişler 😆 bunu da yaş ortalamasına bağlıyorum. @Jira 'nın da inceden gönderdiği gibi her yerde tam adalet yok burada mı olacak? Sözüne katılıyorum.

Recep Baltaş'ı severim bir şeyler yapmaya çalışıyor, ülkemizde bir şeyleri başarmaya çalışıyor ama bu konuya da umarım gereken ciddiyeti verir ve agresif olmayan güzel bir açıklama ekler.

Taraflı yaklaşım yaptığınız için aşırılık görememeniz normal.

En basiti bu:Eki Görüntüle 595298

Kimsenin kutsalına değerlerine kimse laf edemez. Saygı duy deniliyor ise eğer; önce saygı duyulacak!

Kulaklık takıp şarkı açsın o zaman. En basiti bu örnek...

İkidir cumhurbaşkanı örneklemesi yapılıyor, cumhurbaşkanı yeni yapılan değişiklik ile 5 yılda bir seciliyor, 5 yıl sonra halk gereken cevabı verir tamam veya devam şeklinde.

Recep bey 15 yıldır bu sistemin başında, ömrü yeterse bir o kadar daha durur.

Kısacası: Yanlış örnekleme yapmayın. Düşünün, belirtin.

Burası forum ülke değil tepkileri kelime yoluyla insanlara iletebilirsiniz yani rahatsızlığınızı belirtmek en iyi çözüm olacaktır. Sistemin başında yazmışsınız ama bunu da siz cumhur başkanlığı ile karıştırmayın. Bu iktidarlık meselesi değil gönüllülük işi. Adamın asıl işi burayı yönetmek değil.

@thesunset Size katılıyorum. Recep Baltaş'ı çok severim ama düşüncelerine katılmıyorum. Sadece teknoloji anlamında konuşursak kendisini çok severim saygılı biri olarak gözükür ama birkaç gündür hakkında çok kötü eleştiriler görüyorum. Kurallar da güzel ama saçma sapan insan uyarı alırken asıl adamlar almıyor. Geçende bir arkadaşa bunun için yeni konu açın dedim yazım hatası olan mesajı alıntılamadan ceza yedim. Bariz bir yazım hatası da yoktu.

Burası forum ülke değil tepkileri kelime yoluyla insanlara iletebilirsiniz yani rahatsızlığınızı belirtmek en iyi çözüm olacaktır. Sistemin başında yazmışsınız ama bunu da siz cumhur başkanlığı ile karıştırmayın. Bu iktidarlık meselesi değil gönüllülük işi. Adamın asıl işi burayı yönetmek değil.
Hocam adamın asıl işi burayı yönetmek değil ama yönetici konumunda ve bu kurallar da cipsten çıkmadı. Koyulan kurallara yöneticiler bile uymayacaksa diğer kullanıcıların bu davranışlar sonucu sınırlandırılmasının ne anlamı var ? Ayrıca o örnekleme zaten biraz saçma oldu ama herkes onun üzerinden gidince büyüdü zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı