Herkes herkesin görüşünü beğenmeyebilir ve bunu istediği gibi dile getirebilir. Recep Bey nasıl kendi görüşünü ve düşüncesini özgürce paylaştıysa sizlerde tıpkı onun yaptığı gibi onun hakkında görüşlerinizi dile getirdiniz. Kurallara yazıp da uymamak kendi bileceği iştir. Bize bunu sorgulamak düşmez diye düşünüyorum. Hata yaptığını düşünüp sonraki yazılarda Yallah Yunanistan'a demek başka bir karın ağrısından ibare değil bence.O zaman yallah Yunanistana derler. Ağrınıza gider sonra.
Sadece örnek üzerinden değerlendiriyoruz burada. Yani demek istediğimiz bir yönetici kendi yorumunu belirttikten sonra bu görüşüne katılmayacak insanların görüşlerini savunmasına müsade etmeden konuyu kapatabiliyorsa ayrıca bazı mesajlarında bu üslubu kullanıyorsa bizim bunları yaptığımız zaman bize uygulanacak sınırlamalar ona da uygulanmalı.Cumhurbaşkanları görevleri süresince hapise atılamıyor. Görevlerine de seçimler dışında galiba sadece mecliste oy çoğunluğu ile son verilebiliyor.
Benim sözlerimi sorgulamak da aynı şekilde aynı düşünce ile size düşmez.Bize bunu sorgulamak düşmez diye düşünüyorum.
Taraflı yaklaşım yaptığınız için aşırılık görememeniz normal.
En basiti bu:Eki Görüntüle 595298
Kimsenin kutsalına değerlerine kimse laf edemez. Saygı duy deniliyor ise eğer; önce saygı duyulacak!
İkidir cumhurbaşkanı örneklemesi yapılıyor, cumhurbaşkanı yeni yapılan değişiklik ile 5 yılda bir seciliyor, 5 yıl sonra halk gereken cevabı verir tamam veya devam şeklinde.
Recep bey 15 yıldır bu sistemin başında, ömrü yeterse bir o kadar daha durur.
Kısacası: Yanlış örnekleme yapmayın. Düşünün, belirtin.
Hocam adamın asıl işi burayı yönetmek değil ama yönetici konumunda ve bu kurallar da cipsten çıkmadı. Koyulan kurallara yöneticiler bile uymayacaksa diğer kullanıcıların bu davranışlar sonucu sınırlandırılmasının ne anlamı var ? Ayrıca o örnekleme zaten biraz saçma oldu ama herkes onun üzerinden gidince büyüdü zaten.Burası forum ülke değil tepkileri kelime yoluyla insanlara iletebilirsiniz yani rahatsızlığınızı belirtmek en iyi çözüm olacaktır. Sistemin başında yazmışsınız ama bunu da siz cumhur başkanlığı ile karıştırmayın. Bu iktidarlık meselesi değil gönüllülük işi. Adamın asıl işi burayı yönetmek değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.