Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ali Güngör'ü örnek alın adam hiç kimsenin zaaf noktalarına basacak şekilde konuşuyor mu? Hayır çok efendi birisi. Olması gerektiği gibi sadece işini yapıyor. Yönetici kişiler sorumluluklarını bilerek hareket etmeliler. Ben de zamanında çok haksızlığa uğradım ama sesimi bile çıkarmadım. Neden kaybedeceğimi bildiğim bir savaşı başlatayım?

@Elektrikci_Hasan Konumuz onlar değil. Evrim konuları bambaşka bir şey ve, @BERWAR çoğunun hakkından geliyor.

Recep Baltaş'ın tepkilerini haklı bulmakla beraber üslubunu ben de tasvip etmiyorum. Kurallara uyarak, profilinde bu tarz yazılar paylaşmaması gerekirdi. Bunları ayrıca da söyledim. Sözlerine katılmayı onu savunmak gibi görmenizi anlayamadım. Muhatap belli, eleştiri nedeni belli. Saydığım kişilerden biri siz misiniz de savunmaya geçmeye ihtiyaç duydunuz?

@acv

Konumuz onlar değil nedir? Yazdıklarımı baştan sona okuduğunda anlaman gerekiyor yazdıklarımı dostum yapma 😀 hani seni de severim. Konu sahibinin belirttiği söylemler eskiden yoktu bu forum ilk açıldığı yıllarda gösterebilir misin? Yok. Olsa da nadir. Dini ve siyasi konuşma yapmayı sevmem ama son 2 yıldır önüne gelen kesin hükümler veriyor. Karmaşık bir paragraf yazmadım.

Ali Güngör'ü örnek alın adam hiç kimsenin zaaf noktalarına basacak şekilde konuşuyor mu?
En güzeli. Keşke bu şekilde olsa herkes. Teknoloji ile ilgili yazsa hep ne diye dine politikaya girip güzelim forumu (şahs düşüncem) değersizleştirirsin ki? Değil mi? Siyaset ve din komple yasaklanmalı bence.

Resim mizah amaçlıdır. Herkesin görüşü ve düşüncesi kendisine aittir saygı duyuyorum.

Keep Calm.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı