Technopat Yarışması: Borderlands 2 Kazanmak için Bir Yorum Yapın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Playstore'un Katkılarıyla Borderlands 2 Hediye Ediyoruz! | Technopat

Playstore’un katkılarıyla düzenlediğimiz yarışmalarımıza bir yenisiyle daha birlikteyiz. Son hız devam ettirmeye çalıştığımız yarışmalarımızın bu ayağında yine Playstore’un katkılarıyla Borderlands 2 hediye ediyoruz.
Yarışma Detayları
Yarışmaya katılmak için buradaki bağlantıdan forumdaki konu başlığımıza gitmeli ve bir cümle ile Borderlands serisinde hoşunuza gidenin ve Borderlands 2 için beklentinizin ne olduğunu söylemelisiniz.
Örnekler:

“Borderlands’ın müziklerini çok seviyorum, ikinci oyunda da müziklerini oyun esansında dinlemek için sabırsızlanıyorum.”
ya da
“Borderlands’ın paylaşılan ekran görüntüleri beni çok etkiledi, çizgi romansı görünüyor bu tarz şeyleri çok severim oynamak istiyorum.”

Kısacası siz oyunla ilgili iyi ya da kötü bir görüş bildirin, forum ve Türkçe kurallarına uygun bir cevap yazın, biz de oyunu seçeceğimiz bir kişiye hediye edelim.
Notlar:
İlk yarışmaya katılıp ödülü kazanan yarışmacı, diğer Borderlands 2 yarışmalarına katılamaz.
Yarışmaya katılıp, ödül kazanamayan yarışmacıların, ikinci bir yarışma için her zaman hakları olacaktır.
Yarışmayı kazanan yarışmacıyla doğrudan iletişime geçerek oyunu nasıl indirip kuracağını anlatan bir rehberi kendisine ulaştıracağız.
Herkesin sadece bir katılım hakkı vardır. Aynı kişinin birden fazla e-posta hesabı ile yarışmaya katıldığı tespit edildiği takdirde, ödülü kazanan yarışmacının KEY’i, Playstore yetkililerine bildirilerek iptal edilecektir.
Technopat.net yönetimi, herhangi bir sebeple yarışmayı iptal etme, kuralları değiştirme ve yarışma tarihinin başlangıç ve bitiş tarihini değiştirme hakkını saklı tutar.
Borderlands 2 ödüllü yarışmamızın başlangıç ve bitiş tarihleri şöyledir:
Başlangıç: 22/09/2012 – 00:00
Bitiş: 27/09/2012 – 00:00

Evet Borderlands 2 kazanmak için yorumlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz....

Not: Örnek olarak daha önceki Darksiders 2 yarışmamıza bakabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi açıkcası oyunu bilmiyordum yeni 5 dakika önce videosunu izledim. YouTube'da inceleyeyim hoşuma giderse yarışmaya katılır şansımı denerim dedim. Çok hoşuma gitti. Siz o oyunu bana hediye ederseniz, bu son zamanlar oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Oyunu bilgisayarıma yükler keyfime bakarım. ;)

Oyunun hikayesini ana karakterini falan bilmiyorum. Eğer oynarsam öğrenirim oynamadan bilemem. :D

Evet çok kısa hikayesini araştırdım oyunun, ve şu bilgileri elde ettim. İlk oyundan farklı kılan ilk oyunda epey silah varken 2 de çok fazla silah varmış. Ve haritası çok daha büyümüş nerde ise 2 katı harita varmış ikinci oyunda. Bu da tabiki oyunda daha uzun zaman vakit geçirmek anlamına gelir. Ve ilk oyunda bazı karakterler hareketsizken ikinci oyunda hareketli karakterler var.

Sadece bu değil tabiki. İlk oyundan sonra 2'ci oyun 5 sene sonra çıktı. Gerçekten 5 senenin hakkını verecek yenilikler eklemişler ikinci oyuna.

Elde ettiğim bilgiler kadarı ile Handsome Jack adlı kişinin kullandığı meşur cümle "sıkıyorsa gelin ve yakalayın" ;)

Borderlands 2'yi seviyorum çünkü animasyon tarzı grafikleri ve kaliteli bir oyun alanına sahip. Milyon tane silah ile en büyük haritalarda arkadaşlarımla kaybolmak hiç bu kadar keyif vermemişti. Bu oyunun başka bir eşi daha yok! Herkesin sağlıklı kalmak, eğlenmek için oynaması gereken bir oyun.

Bu oyunu hiç bilmem açıkçası. Yaklaşık olarak 15 dakikadır videosunu izliyorum. İzlenimlerim ise şu yönde oldu ; Atari oyunlarının yeni versiyonunu görmüş gibi oldum. Üstüne birde çizgi filmimsi bir hava eklenince çocukluğuma döndüm,daha ne diyeyim?

İlk çıkan Borderlands'ı bir koşu gidip korsan olarak almıştım ne yalan söyleyeyim o zamanlar orijinal oyuna para vermenin saçma olduğu fikrine sahiptim neyse nerede kalmıştık: ve oyunu internette duyduğum an bu oyun benim olmalı gibi bir duygu oluşmuştu içimde. O oyunun ilk ekran görüntülerini gördüğüm anda o güzel çizgi romansı havası beni kendine bağlamaya başlamıştı bile.Ama bilgisayarımın donanım özellikleri çokta iyi olmadığından dolayı en düşük çözünürlükte bütün özellikler kapalı bir şekilde oynamıştım çok kötü bir durumdu dışardan bakan biri için ama öyle olmasına rağmen bile oyunu zevkle oynamıştım ve oyunu bir kaç kere bitirdikten sonra paraya kıyıp oyunun orjinalini bile almıştım ve bu benim için imkansız görünen bişeydi ki o bile oldu. Artık eskisinden daha iyi bir bilgisayara sahibim çokta iyi değil tabi de. Borderlans 2 çıkacağının haberlerini aldığım zaman gerçekten sevinmiştim çünkü o kendini bütün oyunlardan ayrı kılan çizgi romansı grafikleri beni delirtiyordu ki oyunun ilk oynanış videosunu izlediğim zaman üstüne biraz daha fazlasıyla çizgi romansı bir hava katıp atmosferi o kadar çok güzel bir şekilde vermişler ki inanamadım böyle bir şey beklemiyordum bile.Oyuna mizahi özellikler bile eklemişler o deli robot sağa sola çarpıp komik bağrışmaları beni ekran başında güldürdü ve FPS oyunlarının sadece sağa sola ateş etmekten ibaret olmadığını bize fazlasıyla göstererek beni fazlasıyla etkileyen bu oyun 10 üzerinden 10 almayı hak etti.

Ayrıca bize böyle bir fırsat sundukları için bu yarışmayı yapan Technopat ailesine ve Playstore'a teşekkür ediyorum.

Borderlands.... Of... Nerden başlasam bilmem ki. Bu oyunu olağanüstü kılan en büyük şey FPS ile RPG'yi bir arada sunması. Bunu da farklı ve etkileyici grafikler, sesler ve atmosfer ile yapması...

Beni birinci oyunda en çok etkileyen şey (spoiler vermeyeceğim oynamayanlar için :p) gerçekten güzel hikayesi ile birlikte ON YEDİ MİLYON civarı silaha sahip olmasıydı. Guiness Rekorlar Kitabı'na giren bu özelliğini sağlayan şey, oyunun loot sisteminin o anda seviyenizi, görevinizi, karakterinizi, düşmanınızı, zorluk seviyesini ve benzeri şeyleri dikkate alarak bir loot oluşturması ve önünüze sunmasıdır. Bu sebeple (ve RPG öğeleri sayesinde) oyunun tekrar oynanabilirliği üst düzeydeydi.

Tekrar oynanabilirlik demişken bahsetmek gereken şey; farklı karakterlerin farklı yetenek ağaçları ve silahlar sayesinde birbirinden tamamen farklı olarak şekillenebilmesi... Örneğin birden fazla Siren beraber oynayabilir ve birbirinden farklı oyun deneyimlerine erişebilirler.

Birçok alanda birçok oyunu tahtından eden, çıktığı günden beri hala oynanabilirliğini koruyan, saatlerinizi nasıl harcadığınızı anlamayacağınız bir oyun Borderlands. Ve ikincisi uzaktan bizlere el sallıyor.

Saatlerimi hiç gözümü kırpmadan veririm bu oyun(lar) için. Çünkü Borderlands ''işte bu be abi'' dedirten bir seri. Bir yandan sizi gaza getiren, bir yandan olağanüstü eğlence öğeleri sunan, bir yandan alanından bekleyeceğinizin de üstünde içeriği yüzünüze fırlatan bir deneyim... Ve ben gerçekten bu deneyimin ikinci kısmını kaçırmak istemiyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı