Technopat'a Neden Üye Oldunuz?

Konu hazır hortlatılmışken yazayım.

1) Şu konudaki yamayı kurmuştum, çalışınca teşekkür edeyim dedim ve foruma katılıp yazdım. Bakarsanız ilk mesajımı orada görürsünüz. Sonra konu açtım oyunda bir sorun yaşamıştım, sağolsun bir arkadaş sorunumun çözülmesine büyük ölçüde katkı sağlayınca da forumda aktif olmaya başladım.

2) 8/10 veririm.

3) Bir konuyu çözmek veya çözülmesine büyük ölçüde katkıda bulunmak.

4) En sevdiğim üye @KojiroHyuga04 hocamdır. Sonrasında @Sakuya Izayoi gelir.

5) Yok aslında, ama ChatGPT'den kopyala-yapıştır yapanları sevmiyorum.

Şahsen neden üye olduğumu hatırlamıyorum, çok uzun zaman oldu.

Ama geçen yedi yıl içerisinde bu forumdan çok fazla şey öğrendim. Halen daha öğrenmeye devam ediyorum.
Foruma da bu süre içerisinde belirli katkılarım olduğuna inanıyorum. Mavi Ekran kategorisinin aktifliğini artırmaya özellikle.

İnsanlara yardımcı olmak ve bu süreç içerisinde yeni şeyler görmek burada en sevdiğim şey.

Üye konusunda sevdiğim çok fazla insan var. Etiketlemediğim insanlara saygısızlık olmaması adına bu konuda kimseyi etiketlemeyeceğim.

Sevenlerimiz varsa da hepsine ayrı teşekkür ederim🙂

1- Oyun sormuş olabilirim tam hatırlamıyorum
2- 8/10
3- İlgimi çeken konuları çok merak ediyorum cevap yazıyorum.
4- yok
5- detaylı hiç bakmadım şu anlık yok

Öncelikle selam. Technopat'ı herkes ayrı bir hikaye için açmıştır. Çoğumuz sosyalleşmek için çoğumuz yardım istemek için. Ve bunun gibi benzer olaylar. Mesela ben sistem toplamak için açmıştım. Merak ettiğim siz neden açtınız? Ve bu sıralamayı yapar mısınız?

1. Technopat'a katılma nedeni.

2. Technopat'a 10 üzerinden puan verin ?/10

3. Technopat içerisinde yapmayı en sevdiğiniz şey.

4. En sevdiğiniz üye.

5. Technopatta sevmediğiniz özellik nedir.

Bunları kendinize göre yazabilirsiniz. Benimki henüz belli değil. Belirlediğim zaman yazacağım.
İyi Sosyaller.

NOT: Hepsini cevaplamak zorunda değilsiniz. Ekleme yapabilirsiniz.
1. Saygılı ortam olduğu için

2. 999999

3.Gece konulara bakma

4. kendim

5. Bence cezaların süresi çok uzun onun yerine direkt ip ban olması lazım.

Sol bacağım alçıda olduğu için günümün çoğu evde geçiyor. Bir şey sormak için açmıştım ve bazen girip takiliyorum.

5/10. Çünkü bilgisayardan, oyunlardan hiç anlamıyorum.

Kimseyi de tanımıyorum buradan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı