Technopat'a Neden Üye Oldunuz?

Merhaba. Aslında en başında isminde tekno (teknik) kelimesi geçtiği ve tekniği çok seven biri olduğum için bir tavsiye ile değil, nette bir gün (7 şubat 2017'de) tesadüfen rastlayıp üye olmuşdum ve halen yazıyorum. Hem kendi yanlış bildiklerimi öğrenip düzeltebilmek (Buradaki teknik elemanların seviyesi oldukça da yüksektir) hem de bilinmeyen konulara destek olmak ve belki sistem tavsiyelerinden (Sn. Recep BALTAŞ'ın kaleme aldığı) azami öçlüde istifade edip yeni sistem toplama (Bunu aslında ilk başta üye olurken hiç düşünmedim) ve youtube'daki çok yeni sistemlerin örneklemelerinden haberdar olabilmek için de ayrıca üye oldum.(Bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlamış oldum)

Bu forum sitesi benim şimdiye kadar görebildiğim kadarıyla yalnızca PC sistemi toplama gibi çok sınırlı (Çok dar amaçlı, ismini vermeyeceğim bazı siteler böyledir, örneğin) bir site değil, ayni zamanda teknik dayanışma (PC dışındaki hemen her konuda) yaşanan psikolojik iç sorunlar, üniversite seçimi, bölüm tercihleri, vb. kritik konular, çok geniş konular, bazen toplumsal ve güncel konuların en serbest şekilde tartışabildiği serbest bir forum görünümündedir. Üyeleri cezalandırma sürelerinin örneğin 1 günden 1 saat gibi daha aşağılara indirilebilmesi bu sitenin foruma uzak yabancılar gözünden soğuk bakılmayıp daha çekici görünebilmesi açısından çok önemliydi, kendi görüşüme göre. Kolay gelsin. Tüm yönetime saygılarımla.

Bir laptop alcaktım hangisini alacağımı sormak için açtım araştırınca biras yukarı fiyata daha iyisini buldum fakat her alacağımda bir şey oldu...(başka hikaye)
Sonra kafama takılan soruları sordum bilgilendim.

Liseden yeni mezun ve üniversite sınavından çıkmış, pc toplamaya karar vermiş, sonrasında youtube kanalında sistem toplama videolarına bakarken @Recep Baltaş ile karşılaşmam sonucu kanal açıklamasından direk buraya geldim ve macera başladı. Uzun aralar versemde yine buradayım.
Daha önce kayıt olmadan bilinçsizce girip çıkmışlığım var ama soru sorma ihtiyacı hissedince katıldım. [emoji3]

Ali Güngör ve Recep Baltaş ‘ın samimi ve detaylı anlatımları, uzman sunumları dikkatimi çekti. Bu sebeple geldim. Ama üyelerin bıkmadan usanmadan her konuya yorum yazmaları ve her ne kadar beni de vursada forumda kullanılan yazım hatalarına dikkat etmeleri beni memnun ediyor. En aktif olabildiğim forum burasıdır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı