Neden ve nasıl üye oldunuz?

Eski bilgisayarımın rezil bir ekran kartı vardı. En azından Minecraft'ı kasmadan oynatsın düşüncesiyle idarelik ekran kartı arayışındaydım ve uyumluluğunu sormuştum. Tabi o zamanlar gram bilgim yok.

Böyle yapacaksanız neden insanların zamanını çaldınız?

Önerileri ezberciler yerine teknik kapasitesi olan belli bir bilgi birikimine sahip kişiler yapar zannediyordum zamanla öğrendim, o yüzden artık öneri alırken de yalnızca belli başlı üyelerin yorumlarını dikkate alıyorum.

Önerileri ezberciler yerine teknik kapasitesi olan belli bir bilgi birikimine sahip kişiler yapar zannediyordum zamanla öğrendim, o yüzden artık öneri alırken de yalnızca belli başlı üyelerin yorumlarını dikkate alıyorum.
Ezberci kişiler başa bela özellikle onların kaynaklarından biri ben oluyorum.

2017'de hesabı açmışım hiç mesaj yazmayıp bırakmışım. O zamanlar sosyalde çok geziyordum ama ziyaretçi olarak, sonra 2019'da hesabımı hatırladım ve giriş yaptım, tam 1 senedir yazıyorum, takılıyorum öylesine. Eski üyeyim denilebilir aslında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı