Technopatı Kuranlardan Allah Razı Olsun

Genelde "soruları cevaplayan, yardımcı olan" olarak giriyorum. Çok az soru soran olmuşumdur. Yıllarca edindiğim ve devamlı olarak edinmeye devam ettiğim bilgisayar ve teknoloji bilgileriyle insanlara yardımcı olmak, olabilmek bana huzur ve mutluluk veriyor açıkçası. Buranın ortamı, insanların birbirine olan saygısı ve yardımseverliği oldukça güzel. 😊

Konunun altında bir tek NVIDIA - AMD kavgası eksik, iyiye işaret.

Şaka bir yana, ilk geldiğim günden beri yardım almak olsun yardımcı olmak olsun tek zevk aldığım platform olduğunu söyleyebilirim. Yardımcı olmaktan zevk alıyorum, genel olarak bu amaçla kullanıyorum diyebilirim. 2-3 senedir takip ettiğim ve kalitesini bozmak yerine sürekli ileri adım atan bir platform olduğu için gurur duyuyorum diyebilirim. Tüm yardımseverlerin, yardıma ihtiyacı olanların eline, aklına sağlık.

Youtube'da denk geldiğim bir video sonrası (2015 Haziran'ı askerden gelmiştim) ilk bilgisayarımı bu site sayesinde topladım. Bilgiye açıklık ve teknoloji konusunda bana özgüven veriyor, iyi bir yazar olmasamda çok çok iyi bir okuyucum ve tüm yorumları okuyorum deli gibi, seviyoruz burayı...

Burda ilk konu açtığımda fazla bir bilgim yoktu bilgisayar vb. hakkında, burda dolaşa dolaşa birçok yeni şey öğrendim. Büyülü bir yer :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı