Tehdit edildim

Hiçbir şey olmaz korkma en fazla kavga edersin.
Bu büyük sıkıntı çünkü psikolog tedavim var okulda yaşanan olayları babam takip etmesi gerekiyor böyle bir olaya bulaştığım anlaşılırsa büyük sıkıntı olucak babamın yüzüne bakamam

Taciz eden şahsı okul idaresine söylemek❌ Cezasını çekmesi için itiraf sayfasında haber yaymak✅
Sayfanızda paylaşın beni koruyun diye yardımcı olurlar size.
çok mantıklı keşke sayfadan nefret edenlerin sayısı azınlık olmasaydı

Sana sadece 'ayıp ediyorsun' demiş, görüşeceğiz falan dememiş? Sen nereden biliyorsun döveceğini? Hadi diyelim seni dövecek, okul bitiş zili çaldığı zaman git tuvalete saklan bunların gitmesini bekle, bunlar çıkınca sende evine git. Eğer hala korkuyorsan sınıf hocasına durumu anlat.
sınıf hocamız daha çok döver gibime geliyor

Şimdi 20 kişi o çocuğu dövmek için gelse 20 kişi ise savunma için gelse 40 kişi beni dövse o günü eve sağ salim gelsem kafii

+1 sınıf hocanız 41 etti.
Nereden düşünsem elimde kalıyor olay.

O zaman o çocuk ters biri değilse yarın yanına gidip konuşarak uzlaşmaya çalışın, olmuyorsa yapacak bir şey yok.
Pek dinleyecek biri değil de denemek lazım.

Milleti dövdürmeye çalışırken iyi ibre sana dönünce meee umarım yakalayıp döverler seni.
Bir kızı taciz etmeye çalışan birini dövdürmeye çalışınca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu büyük sıkıntı çünkü psikolog tedavim var okulda yaşanan olayları babam takip etmesi gerekiyor böyle bir olaya bulaştığım anlaşılırsa büyük sıkıntı olucak babamın yüzüne bakamam

çok mantıklı keşke sayfadan nefret edenlerin sayısı azınlık olmasaydı

sınıf hocamız daha çok döver gibime geliyor

Şimdi 20 kişi o çocuğu dövmek için gelse 20 kişi ise savunma için gelse 40 kişi beni dövse o günü eve sağ salim gelsem kafii

Böyle çözüm mü olur hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı