Tehdit ediliyorum

Lütfen dalga geçmeyin hatalıyım ve farkındayım ama bunu ailem öğrenirse bunun ucu intihara kadar gider benim için.

Abarttın. Ailemden birisiyle irtibata geçersen gözünü savcılıkta açarsın yaz engelle geç herifi. Korkunuzdan beslenip konuşuyorlar, onlarda öyle bir şey yapacak kadar t***k yok.

Lütfen dalga geçmeyin hatalıyım ve farkındayım ama bunu ailem öğrenirse bunun ucu intihara kadar gider benim için.
Belli ki küçük bir kardeşimizsin. Sanaldan tehdit edenler genelde korkunuzu yansitmanizdan güç alırlar. Ailene telefondan ya da sosyal medyadan ulaşsa ne olacak? Dolandırıcı deyip geçersin ve engellersiniz. Hatta ulaşırsa daha büyük hata yapar çünkü o da tüm bilgilerini paylaşmış olur, suç duyurusunda evinden alırlar gerekirse.

Korkacaginiz işlere bulaşmayın. Erkeklik ihtiyacını gidermek için de bir sürü seçenek var, C2 bunu yapacağın son yer olabilir. Bir de para teklif ediyorsun. 60+ boomer gibisin.

İntihar gibi saçma sapan düşünceleri de çıkar aklından, olayı abartma.

Hocam soyadınızı kimseye vermeyin. Ne olur ne olmaz yani. bir şey olmaz bu arada. En fazla napar ki? O kim oluyor ulan!! Kısacası korkmayın ödüm biyerime karıştı de geç.

Belli ki küçük bir kardeşimizsin. Sanaldan tehdit edenler genelde korkunuzu yansitmanizdan güç alırlar. Ailene telefondan ya da sosyal medyadan ulaşsa ne olacak? Dolandırıcı deyip geçersin ve engellersiniz. Hatta ulaşırsa daha büyük hata yapar çünkü o da tüm bilgilerini paylaşmış olur, suç duyurusunda evinden alırlar gerekirse.

Korkacaginiz işlere bulaşmayın. Erkeklik ihtiyacını gidermek için de bir sürü seçenek var, C2 bunu yapacağın son yer olabilir. Bir de para teklif ediyorsun. 60+ boomer gibisin.

İntihar gibi saçma sapan düşünceleri de çıkar aklından, olayı abartma.
Hocam arkadaşım engelleme diyor sana daha çok sara diyor ne yapmam gerek? babam öğrenirse ölürüm şaka yapmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı