Tehdit mesajı alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tehdit mesaji aliyorum. Aynı ilçede yaşadığımız çocuk beni kavgaya çağırıyor. 18'den kucuguz. Daha ailemin bilmesini istemiyorum. Evime kadar biliyor. Ailem öğrenmeden nasıl halledebilirim (kavga taraftarı değilim)?

Ah kardeşim korkutmuşlar seni.

Kavgaya çağırıyor ise git döv. Dövemeyecek isen babana mesajları göster o dövsün.

Silah çıktı mertlik bozuldu lafı vardır ya. Babana söylediğin için kimse seninle dalga geçmez 1-2 haftaya herkes unutur gider yani sınıfından çevrenden etkilenerek erkek adam olmaya çalışıp ailene söylememezlik yapma.

Olayı sakince babana anlat. O bir şekilde muhtemelen karşı tarafın velisine ulaşarak çözüm yolunu kolayca bulur.

Bak kardeşim yaşın küçük evdekilere söylüyorsun bu kadar.

Hocam pek bir seçenek kalmadı gibi. Evinizde kalsanız zaten o evine geldiğinde aileniz öğrenecek. Polis zaten ilgilenmez. Bakalım. Belki başkası çözüm yolu bulur.

Ailesi öğrenecek o zaman.

Yarin yanımda birkaç kişi gideceğim. Zaten goturecegim kişide az degil, en azindan bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kavgaya çağırıyor ise git döv. Dövemeyecek isen babana mesajları göster o dövsün.

Silah çıktı mertlik bozuldu lafı vardır ya. Babana söylediğin için kimse seninle dalga geçmez 1-2 haftaya herkes unutur gider yani sınıfından çevrenden etkilenerek erkek adam olmaya çalışıp ailene söylememezlik yapma.

Olayı sakince babana anlat. O bir şekilde muhtemelen karşı tarafın velisine ulaşarak çözüm yolunu kolayca bulur.
Hocam bi benzerini yaşamıştım bendekinde çocuk arkamdan konuştu o kadar tuvalette teke tek kaldık sesi çıkmadı güzel zamanlardı:)

Hocam bir benzerini yaşamıştım bendekinde çocuk arkamdan konuştu o kadar tuvalette teke tek kaldık sesi çıkmadı güzel zamanlardı:)

Bende çok severim öyle itlik adı altında bomboş hareket edip dayak yiyenleri. Bende vaktinde çok çocuk dövmüştüm okulun arkasına kolundan tutup götürerek.

Neymiş efendim küçükken babası öldüğü için kendisinden büyük kişilere hakaret edebilecekmiş.

Babam öyle bir şey yapmayacağını biliyorum o da bana kızar.

Hocam bir polisi arayıp darp raporu çıkarırlarsa o zaman görürsünüz gününüzü. Hiç riske atmayın derim.

Yanında biri olursa kavga olmadan biter diye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı