Rehber Tek tuş ile CS:GO FPS Yükseltme Rehberi

FPS değerinin sağında ki VAR değeri bir anda 30.0-40.0 ms lere yükseliyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Sunucu ile olan bölüm alt tarafta ki VAR göstergesi değil mi? Bende üstteki VAR 30.0 ms değerlerine ulaşıyor.

Laptop kullanıyorum. HP G5 250 i5-7200U İşlemci, Radeon M330 2GB Ekran Kartı, 4GB 2400MHz (Laptop anakartı max 2133MHz hız alıyor.) RAM. 500GB HDD. Aynı sistem ile geçen yaz akıcı bir şekilde 70-80 FPS değerlerinde oynuyordum. İnternetim Türknet 35MBPS Download, 3MBPS Upload.
Ping değerlerim genellikle 70-90 ms arası değişiyor.

Dosya Ekleri

• 12e1f10c-1501-403c-8298-697dab86a3e0.jpg
    12e1f10c-1501-403c-8298-697dab86a3e0.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 76
Şu ana kadar sadece MM oynadım ve evet MM'de oluyor. (Rekabetçi, ölüm maçı vb.)
Arkadaşlar arasında oda kurup oynuyoruz onda da durum aynı. Topluluk sunucularında da durum aynı olur büyük ihtimalle çünkü internet ve sunucularla alakalı değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna yeni gelen güncelleme ile eski Intel işlemcisi olanlar için yeni bir başlatma seçeneği eklendi. Bu başlatma seçeneği CS:GO'da donma, çökme gibi sorunları çözdüğü gibi az çok da olsa FPS'de artış sağlıyor. Eğer işlemciniz güncel bir Intel işlemci ise bu başlatma seçeneğini uygulamanız zararınıza olacaktır, çünkü güncel sistemlerde FPS düşüren bir seçenek. Başlatma seçeneği:
-noubershader

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar sadece MM oynadım ve evet MM'de oluyor. (Rekabetçi, ölüm maçı vb.)
Arkadaşlar arasında oda kurup oynuyoruz onda da durum aynı. Topluluk sunucularında da durum aynı olur büyük ihtimalle çünkü internet ve sunucularla alakalı değil gibi.
Yüksek ihtimalle işlemci ısınıyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı