Teknobiyotik Firmasının Rezilliği

Böyle sitelerden alişveriş yapmam zaten Teknobiyotik pahali bilgisayar ve bilgisayar parçalari satiyor sitesine girip bakmamız yeter RTX 2070 kasa yapmışlar 480GB SSD koymuşlar SSD koycağına 1TB HDD koy daha iyi.
 
Arkadaşlar sitenin güvenilirliği ile bunun ne alakası var. Sosyal medya hesabını yöneten (Yorumları yazan arkadaş) ile site güvenilirliğinin arasında bir bağlantı göremedim.
 
Konuyu güncelleyelimde farklı bir arkadaş alışveriş yapmasında mağdur olmasın. Beni tehdit ettiler. Bu forumda bir arkadaş dolandırıldığını belirtti. Alışveriş yapmadan önce baya düşünün. Bu yaptıklarını teknobiyotik tarafından yalanlama yok bilginize tehdit etmedik demiyorlar yani.
 
Açıkcası ben diğer satıcıların da sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanmıyorum, Türkiye burası esnaftan internet satıcısına hepsi aynı. Ben kullanmaya devam edeceğim teknobiyotiği, daha doğrusu hangisi ucuzsa ondan alacağım alıştım bu tarz şeylere ürünü alırken dolandırılmamak yetiyor artık Türkiye'de. Teknobiyotik'te en azından garanti değişim hakları falan var olmadı tüketici hakem heyetiyle seve seve ya da başka türlü alırlar kimin umrunda yozlaşmış ergenlerden oluşmaları. Yine de çok rahatsız olduysan sosyal medyaya yazan, satan, teknik desteğe bakan, tanıtım videolarını yapan, reklamdan sorumlu kişiler hep farklıdır hepsi aynı kişi olamaz. Burada senin sorunun reklamı yapan terbiyesizle. Teknobiyotik'le iletişime geçip ssleri atarsan net kovulur. Ama kovulsa bile yerine gelen de aynısı olacaktır. Öyle yani welcome to Orta Doğu.
 
Kötünün kötüsü, kötünün iyisine hakaret etmiş hahahah. Teknobiyotik PR olarak zaten yerlerde fakat malum bir şahsın "ben tarafsızım" demesi esas komedi bana sorarsanız. Nereye tarafsızsınız yemeyin bizi lütfen.
Dostum oradan PC alacaktım böyle bir rezalet görmedim. Sinerji gibi sitelerinde böyle yüzünü görmeyiz İnşallah.

Sinerji açık ürün göndersin sonra sağda solda biz asla açık ürün göndermeyiz diye PR yapsın. İade kabul etmesin. Teknobiyotik bana henüz bir dolandırıcılık yapmadı aldığım güç kaynakları fanlar kablolar vs hep sıfır geldiler Sinerji daha ilk alışverişimde açık ürünü fırlattı bana. Benim tecrübem böyle.
 
Son düzenleme:
Yorumlara ineyim dedim, gördüğüme bak. Marka fanı diyen kişi marka fanlığı yapıyor videoda :D. Bruh.
1610492128068.png
 
Aynı durumu bende yaşadım demek ki yalnız değilmişim. Araştırınca gördüm ki böyle bir sürü vaka var. Firmanın piyasalar videosuna bilmediğim için bir soru yazdım karşılığında gördüğüm muameleye bakar mısınız? Profilim gizliymiş yok efendim düşük bütçeli sistemlere yorum yaptığım için sorduğum sorudaki sistemleri alamazmışım bak hele bak tanrı sanki benim ekonomik durumum hakkında kesin hüküm veriyor! O yazdığım yorumlarda insanlara yardım ettiğim yorumlar firmanın cevaplamadığı soruya ben cevap verip yardımcı olmuşum. Onu bahane edip bana iftira atıyor art niyetlisin diyor. Bu mantıkla ben yüksek bütçelilere yorum yapsam alabiliyorum yapmadıysam alamıyorum öyle mi? Bu sosyal medya hesabını kim yönetiyorsa bir gün birinin tepesi atar firmayı basar olay çıkarır demedi demeyin. Bunlardan yıllar önce ilk ve son kez sistem almıştım onu da sattım zaten (bu arada alışverişte hiçbir sorun yaşamadım yiğidi öldür hakkını yeme hesabı satma sebebim daha güzel sistem almaktan ibaret ancak bu tavırları bardağı taşırdı. Saygısızlığı affetmem) daha tek kuruş kazandırmam + kimseye de önermem. Kendini tanrı falan sanıyor bu arkadaş. Dünyayı ben yarattım diyecek yakında.

Screenshot_20210405-102542_YouTube.jpg Screenshot_20210405-102713_YouTube.jpg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı