Teknobiyotik'de trojan

Bana da dün böyle geri dönüşte bulunmuşlardı. Neyi doğruladıkları pek anlamadım açıkçası.

2020-06-17.png

Kaspersky'a yazdım durumu. Aşağıdaki cevap geldi:
Zararlı olduğunu zaten belirtmiştim :) Sadece AV kullanan kişilere bulaşmadığını belirttim. Site içinde de gerekli dosyayı düzelmelerini söylemiştim bir sonraki sayfada. Düzeltilene kadar girilmesi alışveriş yapılması pek sağlıklı olmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararlı olduğunu zaten belirtmiştim :) Sadece AV kullanan kişilere bulaşmadığını belirttim. Site içinde de gerekli dosyayı düzeltmelerini söylemiştim bir sonraki sayfada. Düzeltilene kadar girilmesi alışveriş yapılması pek sağlıklı olmayacaktır.
Bir şey sorabilir miyim? Madem zararlı varsa başlığa "Yanlış Alarm - Site Temiz" yazılmasının gereği ne? :D

Bir şey sorabilir miyim? Madem zararlı varsa başlığa "Yanlış Alarm - Site Temiz" yazılmasının gereği ne? :D
Bilemem :) Kişiye bulaşma olmuyor ama bilgi çektiği için sitenin bununla ilgilenmesi lazım. Zira bu site içinde bir güvenlik açığı oluşturuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı