Teknolojipazar.com fatura göndermiyor

CanR6

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar teknolojipazar.com sitesinden güvenlik kameralarımın kablolarını yenilemek için Hikvision marka kablo sipariş verdim, ürün elime sorunsuz ulaştı fakat firmaya ulaşamıyorum. Faturamı göndermediler. WhatsApp'tan yazıyorum cevap yok arıyorum açmıyorlar. Mail atıyorum cevap yok. Nedir ne ayaktır anlamadım gitti, Allah'tan elektronik bir şey almadım. Siz siz olun sakın alışveriş yapmayın bu siteden. 10 gün oldu fatura yok ortada. Şuna şükür ediyorum ki ürün geldi sağlam şekilde. Ürünüde distribütör firma tarafından gönderdiler kendiler değil, dedim distribütör firmayı arayayım onlara söyleyim. Onlar da bana teknolojipazar bizim bayimiz değil dedi, muhtemelen tanıdıkları bayimiz var oradan sipariş geçiyorlar dedi. Yardımcı olamadı maalesef. Ben de vergi kaçakçılığına şikayette bulundum. Sizlerin de mağdur olmasını istemem asla.

Evet hocam 7 gün geçti hala gelmedi fatura, adamlar umursamıyorlar ki hiç bakmıyorlar telefonlara. Ayrıca siparişi göndermişler sipariş sadece onaylandı konumunda gönderildi yazmıyor bir iş çeviriyorlar kesin ama anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı