Gözükmüyor, 8 çekirdekli işlemci yazıyor sadece.CPU-Z gibi uygulamalar bazen yanlış bilgi verebiliyor. Ayarlar > Cihaz Hakkında kısmından işlemci gözüküyor ise görüntüleyebilirsiniz. Veya Oppo'ya sorabilirsiniz.
Gözükmüyor, 8 çekirdekli işlemci yazıyor sadece.CPU-Z gibi uygulamalar bazen yanlış bilgi verebiliyor. Ayarlar > Cihaz Hakkında kısmından işlemci gözüküyor ise görüntüleyebilirsiniz. Veya Oppo'ya sorabilirsiniz.
A55 G35 işlemci kullanıyor. P35 değil.Benim anlamadığım şey şu A55 ile A54 teorik olarak aynı cihazlar kamera ve hafıza dışında, A55 Coloros 13 alacak ama A54 12 bile almadı, böyle saçma iş mi olur ya?
Benim anlamadığım şey şu A55 ile A54 teorik olarak aynı cihazlar kamera ve hafıza dışında, A55 ColorOS 13 alacak ama A54 12 bile almadı, böyle saçma ismi olur ya?
Doğru gösteren bildiğin bir uygulama var mı?Bazen değil çoğunlukla hata veriyorlar. Ben bilgisayarda çalıştırdığımda AMD Radeon R4 ekran kartımı RX ile karıştırmıştı.
Ha G35 ha P35 ne fark ediyorA55 G35 işlemci kullanıyor. P35 değil.
Telefonda ayarlar uygulaması ve üretici sitesi, bilgisayarda dxdiag ve Hakkında kısmı. Ve yine üretici sitesi.Doğru gösteren bildiğin bir uygulama var mı?
Doğru düzgün konuş şu ortamda. Ben senin böyle pis konuşmalarınla uğraşmak zorunda değilim. Ayrıca az önce P35 ve G35 farkını söylemiştim.Doğru gösteren bildiğin bir uygulama var mı?
Ha G35 ha P35 ne fark ediyor![]()
Sitesinde yazmıyor.Telefonda ayarlar uygulaması ve üretici sitesi, bilgisayarda dxdiag ve Hakkında kısmı. Ve yine üretici sitesi.
Doğru düzgün konuş şu ortamda. Ben senin böyle pis konuşmalarınla uğraşmak zorunda değilim. Ayrıca az önce P35 ve G35 farkını söylemiştim.
İşlemcin P35 hocam. Epey sitesinden bakabilirsin.Şöyle bir şey söyleyeyim; A54 kutudan Android 10 ile çıktı ve Cpu-Z gibi uygulamalarda P35 olarak gözüküyordu ne hikmetse Android 11 geldi ve şimdi G35 olarak gözüküyor? Mimariyi değiştiremezler ya?
Saçma buluyorum.
Sitesinde Çip kısmında MT6765 yazıyor. Helio P35'in kodu.Sitesinde yazmıyor.
Ulan Ha G35 ha P35 ne fark ediyor![]()
MT6765 G35'in de kodu?Sitesinde Çip kısmında MT6765 yazıyor. Helio P35'in kodu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.