İnternetten nasıl nakil yapabilirim.
Bilmiyorum, bir de bir büyüğünüz yapabilir diyor biliyorum ama gene de yanlış olabilir.
Mesela geçen gün okuldan çıktım eve doğru geliyordum yolda 2 sarhoş vardı karşıma çıktılar beni kovaladılar zar zor kaçtım yanlarında bıçak vardı okulumda meslek lisesi zaten bu yüzden telefon istiyorum.
Bro sen trollsün bence.Evet puanım Anadolu lisesine yetiyor ama okul idaresi kendisi nakil vermiyor her seferinde bize internet yok sistem yok nakil vermek yasak gibi bahaneler uyduruyor gitmek istediğim Anadolu lisesi bizim evin yanında bizim evle arası 3 dk.
Puanım Anadolu lisesine yetiyor ama okul idaresi kendisi nakil vermiyor her seferinde bize internet yok sistem yok nakil vermek yasak gibi bahaneler uyduruyor gitmek istediğim Anadolu lisesi bizim evin yanında bizim evle arası 3 dk.
Arkadaşlarını 2 gün sonra hatirlamayacaksin bile. Onlar dalga geçiyor diye üzülme. Ailenin maddi durumu yoksa aileni de üzme. Ailen bütün okulundan daha önemli. Umarım alırsın istediğin gibi telefon.
Bilmiyorum, bir de bir büyüğünüz yapabilir diyor biliyorum ama gene de yanlış olabilir.
Annenin e-Devlet'i üzerinden nakil işlemleri kısmından yapabilirsin. Gayet basit bir işlem.
Onlar ile bir daha iletişim kurmayın.Arkadaşlarıma açıklıyorum ama açıklayınca da benimle dalga geçiyorlar bana oğlum sen ne kadar cahilsin niye telefon kullanmıyorsun bu devirde telefonsuz insan mı olur salak diyorlar bu yüzden üzülüyorum.
Katılıyorum. Ne büyük dert ama. Zaten ders yaparken hoca telefon soruyor. Benim elimde galaxy young var. Telefonun her yeri çizildi, arkası söküldü ama ben utanmıyorum.Ne büyük dert.
Olur.Ama benim okuldaki velim babam babamın e devletinden yapsam olur mu?
Onlar ile bir daha iletişim kurmayın.
Benim de yok. Annemin telefonunu kullanıyorum. Wp grubuna anneminkisini ekledim.
11'im. Eksikliğini de hissetmiyorum ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.