Telefon olmadığı için utanmak

Mesela geçen gün okuldan çıktım eve doğru geliyordum yolda 2 sarhoş vardı karşıma çıktılar beni kovaladılar zar zor kaçtım yanlarında bıçak vardı okulumda meslek lisesi zaten bu yüzden telefon istiyorum.
Evet puanım Anadolu lisesine yetiyor ama okul idaresi kendisi nakil vermiyor her seferinde bize internet yok sistem yok nakil vermek yasak gibi bahaneler uyduruyor gitmek istediğim Anadolu lisesi bizim evin yanında bizim evle arası 3 dk.

Puanım Anadolu lisesine yetiyor ama okul idaresi kendisi nakil vermiyor her seferinde bize internet yok sistem yok nakil vermek yasak gibi bahaneler uyduruyor gitmek istediğim Anadolu lisesi bizim evin yanında bizim evle arası 3 dk.
Bro sen trollsün bence.

Arkadaşlarını 2 gün sonra hatirlamayacaksin bile. Onlar dalga geçiyor diye üzülme. Ailenin maddi durumu yoksa aileni de üzme. Ailen bütün okulundan daha önemli. Umarım alırsın istediğin gibi telefon.

Doğru söylüyorsunuz.

Bilmiyorum, bir de bir büyüğünüz yapabilir diyor biliyorum ama gene de yanlış olabilir.

Tamam bakacağım teşekkür ederim.

Onlar ile bir daha iletişim kurmayın.

Zaten artık onlarla bir daha kurmayacağım yarın okul var okulda bile onlarla konuşmayacağım.
Benim de yok. Annemin telefonunu kullanıyorum. Wp grubuna anneminkisini ekledim.

11'im. Eksikliğini de hissetmiyorum ama.

Bizim sınıfın sadece öğrenci wp grubu var velileri gruba eklemiyorlar bu yüzden gruba katılamadım olan bitenden haberim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı