Telefon olmadığı için utanmak

Ben derslerime çalışıyorum ama ben liseye gidiyorum ve bana bir telefon şart. Gittiğim lise de iyi bir okul değil, meslek lisesine gidiyorum. Okulum eve uzak, yol 40 dakika sürüyor, yürüyerek gidip geliyorum.
Benim ev ile okul arası 30 dakika sürüyordu ve yürüyerek gidip geliyordum. Bahaneler sana hiçbir şey katmaz, çalışacak imkanın yoksa da yapacak bir şey yok.

Aileme artık büyüdüğünü telefon istediğimi söylüyorum ama söyleyince de hep bana söz bu hafta alacağız sabret diyorlar beni oyalıyorlar keşke benim de sizin gibi bir telefonum olsa başka bir şey istemiyorum.

Telefon istekten çok ihtiyaç durumuna geldi zaten.
Mesela telefonla onları aramanız gerektiren anlar yaşadı iseniz veya acil durumda polis, ampulans vb şeyleri aramanız gerektiğini bir türlü anlamalarını sağlarsanız belki o zaman "bu çocuğun telefona ihtiyacı var" diye alırlar.

Zaten ona yanıyorum arkadaşlarımın benimle dalga geçmesini bende doğru bulmuyorum.

Aileme artık büyüdüğünü telefon istediğimi söylüyorum ama söyleyince de hep bana söz bu hafta alacağız sabret diyorlar beni oyalıyorlar keşke benim de sizin gibi bir telefonum olsa başka bir şey istemiyorum.
Sırf telefonun yok diye senle dalga geçenleri takma zaten dostum onlarla arkadaş da olma öyle arkadaştan hayır falan gelmez. Sınıfındaki herkes böyle ise eğer başka sınıflardan düzgün bir insanla arkadaş olmayı deneyebilirsin. Ama bence ailenizin şuan durumu yok gibi. Çünkü isterlerse direk hayır almayacağız derlerdi ama seni de kırmamak istiyorlar onları üzmeyin bence.

Telefon istekten çok ihtiyaç durumuna geldi zaten.
Mesela telefonla onları aramanız gerektiren anlar yaşadı iseniz veya acil durumda polis, ampulans vb şeyleri aramanız gerektiğini bir türlü anlamalarını sağlarsanız belki o zaman "bu çocuğun telefona ihtiyacı var" diye alırlar.

Mesela geçen gün okuldan çıktım eve doğru geliyordum yolda 2 sarhoş vardı karşıma çıktılar beni kovaladılar zar zor kaçtım yanlarında bıçak vardı okulumda meslek lisesi zaten bu yüzden telefon istiyorum.

Mesela geçen gün okuldan çıktım eve doğru geliyordum yolda 2 sarhoş vardı karşıma çıktılar beni kovaladılar zar zor kaçtım yanlarında bıçak vardı okulumda meslek lisesi zaten bu yüzden telefon istiyorum.
Hocam bence yıl sonu puanını yüksek tutup nakil aldırmayı deneyin.

Sırf telefonun yok diye senle dalga geçenleri takma zaten dostum onlarla arkadaş da olma öyle arkadaştan hayır falan gelmez. Sınıfındaki herkes böyle ise eğer başka sınıflardan düzgün bir insanla arkadaş olmayı deneyebilirsin. Ama bence ailenizin şu an durumu yok gibi. Çünkü isterlerse direk hayır almayacağız derlerdi ama seni de kırmamak istiyorlar onları üzmeyin bence.

Zaten sınıfta böyle oldukları için kimseyle arkadaşlık yapmıyorum diğer sınıflardan ise kimseyi tanımıyorum bu yüzden tanımadığım insanlarla arkadaşlık yapmak istemiyorum çünkü kimin ne olduğunu bilmiyorum.
Ailene söyledinmi bunu.

Evet söyledim ama bir şey olmaz tek seferliktir boş ver diyorlar.
Hocam bence yıl sonu puanını yüksek tutup nakil aldırmayı deneyin.

Geçen yıl ortalamam 86'dı babam Anadolu lisesine gitmemi istiyordu geldi okula idareyle konuştu okul bize her seferinde sistem yok internet yok başka okula nakil aldırmak yasak sonra bölüm ve sınıf değiştirmek yasak diyorlardı idare naklimi aldırmıyor.

Zaten sınıfta böyle oldukları için kimseyle arkadaşlık yapmıyorum diğer sınıflardan ise kimseyi tanımıyorum bu yüzden tanımadığım insanlarla arkadaşlık yapmak istemiyorum çünkü kimin ne olduğunu bilmiyorum.

Evet söyledim ama bir şey olmaz tek seferliktir boş ver diyorlar.

Geçen yıl ortalamam 86'dı babam Anadolu lisesine gitmemi istiyordu geldi okula idareyle konuştu okul bize her seferinde sistem yok internet yok başka okula nakil aldırmak yasak sonra bölüm ve sınıf değiştirmek yasak diyorlardı idare naklimi aldırmıyor.
Gerekirse şikayet edin hocam puanınız yetiyorsa nakil deneyebilirsiniz siz kendiniz yapamıyor musunuz onu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı