Telefon virüsleri sanıldığı kadar güçlü değildir. Bulaşacağını hiç sanmıyorum fakat bulaşma ihtimalini de göz ardı edemeyiz. Modeme reset atarak içindeki şüpheyi bir nebze de olsa atabilirsin.Geçen gün telefona bilerek virüs attım. Ondan sonra format %99,99 attım. Ama yine de içimde bir şüphe oldu. Acaba trojan virüs Wi-Fi'den falan bulaşabilir mi? Aynı Wi-Fi'ya bağlı diğer cihazlara?
Peki aynı virüs mü bulaşırBulaşma ihtimali var. Hatırlarsak bir çok virüs bu şekilde şirket bilgisayarlarına bulaştı. Veya okullarda çok yaşanan bir durum bu zaten.
Telefonlarda da olabilir. Ne olur ne olmaz taratın.
Peki aynı virüs mü bulaşır.
Teşekkürler,bu bı APK dosyası oraya ne şekilde bulaşır yine uygulama olarak mı?Bulaşıcağını sanmıyorum ama bulaşsada aynı virüs bulaşır tabii ki de grip sin mesela birisiyle tokalaştığında aids bulaştırmak gibi bir şey olur. Aynı virüs bulaşır tabii ki de.
Bazı virüsler erişim noktalarını, güvenlik açıklarını kullanarak Wi-Fi'lere bulaşabiliyor solucanlar(worm) örnek olarak gösterilebilir.
Fakat bu seviyede bir virüse denk gelmeniz düşük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.