Telekinezi Gerçek mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BrainHacker

Kilopat
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
839
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Königswinter
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Profesyonel Talebe
Sizce insan gerçekten beyin gücü ile cisimler üzerinde etki oluşturabilir mi? Ya da insan üzerinde? Yoksa orada burada dolaşan o videolar bir takım hileler ile mi çekilmiş?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu şudur, bu budur diyemeyeceğim fakat fiziksel bir etki olmaksızın sadece beyin gücü ile cisimler üzerinde etki oluşturulabileceğine inanmak bana çok uzak geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tam 6 ay denilenleri uyguladım ama olmadı, bi kağıt parçasını bile hareket ettiremedim.
Bence hile o videoların hepsi.
 
Sizce insan gerçekten beyin gücü ile cisimler üzerinde etki oluştura bilir mi ? Ya da insan üzerinde ? Yoksa orada burada dolaşan o videolar birtakım hileler ile mi çekilmiş ?
Abi her seferinde ilgi çekici konular açıyorsun bu konu, matrix, paralel evrenler, robatlar ilgi ile takip ediyoruz. :D
Konuya gelince bir cismi beyin gücüyle hareket ettirme çok zorlama bir düşünce.
 
Yapanlar nasıl yapıyor? Benimde vardı arkadaşım. 4 kitaptan neyi seçtiğimizi buluyordu. Hayal gücü diyordu. Biz deneyince niye olmuyor?
 
Hile... Beyin gücü diye bir şey yok, elektromanyetik alanı var ama etkisizdir.. Etkili olsa bile gel gelelim bunu nasıl isteğine göre şekillendiriyorsun :D Sağ gözünü kapatınca kaşık sağa, sol gözünü kırpınca kaşık öne mi bükülecek :D Elektromanyetik kuvvetten böyle faydalanamazsın.
 
Gerçek ama yapamazsınız herkes yapamaz. Öyle herkes yapabilseydi gezegenimiz yaşanmaz hale gelirdi zaten. Beynin bir gücü var. Ama onu doğru düzgün kullanamıyoruz ve asla kullanamayacağız.
 
Gerçek fakat her istediğinde yapamıyorsun. Birde burçların uyumluluğuna göre olanları da var. Yengeç suyu kontrol edebilme, başak toprağı kontrol edebilme, diğer burçlardan da havayı ve ateşi kontrol edebilme gibi. Fakat üzerine düşüp çalışmayı gerektiriyor.
 
Normal bir insanın cisimleri beyin gücüyle hareket ettirebileceğini düşünmüyorum. Belki beynini çok yüksek bir kapasitede kullanan biri çıkarsa (şimdiki videoları gerçekçi bulmuyorum) az da olsa cisimleri kontrol edebileceğini düşünüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı