Tensei kizoku no isekai boukenroku benzeri manga/anime önerisi

MacBethad

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
223
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tensei kizoku no isekai boukenroku benzeri manga/anime önerisi yapabilir misiniz?
Konusu:
Shiina Kazuya küçük kardeşi ve çocukluk arkadaşını korumaya çalışırken öldürülür, daha sonra farklı bir kılıç, büyü dünyasında asil bir ailenin Cain Von Silford isimli üçüncü oğlunun içine reekarne olmuştur. Cain benlik duygusu, asillik ve etrafında bir sürü güzel kızla tanrıları bulunduruyordu. Tanrılar ona birçok koruma verdiği için sakladığı becerileri ile birçok engeli aştı. Herkesin kötü ve beceriksiz sandığı bir gencin başarılır bir öyküsü.
 
Şimdi mangayı okumadım ama isekai türde veya karakterin zayıftan güçlüye doğru gittiği anime istediğinizi var sayarak;

1-Tate no Yuusha no Nariagari
"En sevdiğim animedir. Kahramanımız başka dünyaya gider ama elinde kılıç değil bir kalkan vardır. Bir kalkan ile nasıl savaşabilirsin ki?"

2-Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou
"Başka bir gidiyoruz tekrar. Karakter zayıf ve eziğin teki. Uğradığı bir ihanet sayesinde güçlenip zirveye oynamasını anlatır. Hafif Ecchi içerir!"

3-Log Horizon
"SAO gibi sanal bir isekai türdür ama hack açmadan karakterin savaştığı bir animedir."

4-Tensei shitara slime datta ken
"Karakterimiz acıklı bir şekilde ölür. Reenkarne olur. Çabucak güçlenip herkese tek atmaya başlar. Komedi tarzındadır."

5-Re:Zero
"Ne desem bilemem ama ilk 2 sezonu cidden güzel bir animedir. Başkarakter genelde sizin bile utanmanızı sağlayacak şeyler yapar. Subaru' ya hayranım diyen varsa şaşırırım."

7-Hataraku Maou-sama!
"Şeytan kral başka bir dünyadan bizim dünyamıza gelir yani aslında anti-isekai denilebilir. Güçleri yok denecek seviyede azalır. Bu dünyada geçimini sağlamaya çalışır. Komedi ve biraz aksiyon içerir."

8-Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu
"Ecchi ve komedi türdedir kendileri. Şeytan kral başkarakterdir ve oynadığı oyuna çok benzer başka bir dünyaya ışınlanır. Manyak derecede güçlü biridir. Kendisini büyü ile çağıran 2 kız yanlışlıkla şeytan kralın kölesi olur."

9-In Another World With My Smartphone
"Karakterimiz ölür ama nasıl hatırlamıyorum. Tanrı yanına çağırır ve "Seni yanlışlıkla öldürdüm." der. Karakterimiz akıllı telefonu ile birlikte başka dünyada Reenkarne olur."

10-Knight's & Magic
"Dahi bir yazılımcı ve mechalara hayran olan başkarakterimiz ölür ve çocuk olarak reenkarne olur. Gitti dünyada gerçek mechalar vardır. Zekasını kullanarak krallığın gözdesi olan bir dahi konumuna gelir."

11-Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
"Bu animeyi bilmeyen yoktur sanırsam. Detaylar için; Google Amca"

12-Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru
"Bir tanrıça kendisi için bir savaşçı çağırır. Karakterimiz aşırı tedbirli biridir. Yani kazanamayacağı savaşa girmez. Sürekli antrenman falan yapar güçlenir durur."

13-Isekai Cheat Magician
"Pek hatırlamıyorum ama bitirdiğime göre şikayet ettiğim bir anime değildir."

bunları önerebilirim. Hepsini izledim hatta birkaç tane daha koyacaktım ama hikayelerini pek hatırlamadığım için yazmadım.
 

Geri
Yukarı