TEOG'dan 18 Yanlış Yaptım Nasıl Düzelir ?

Bende 2013 SBS'sine girdim. Yukarıdaki arkadaşlarım gibi, gecemi gündüzüme katıp çalıştım fakat istediğim puanı alamadım. Şimdi ise TEOG sistemi ile o kadar kolay ki kafaya takma. En azından hala bir şansın var. Tavsiyem sana, sınavdan önce konulara hakim olduğundan emin ol. Son olarak heyecanını yenmeye çalış mutlaka. Mesela süre tutarak günde iki veya üç deneme çöz.
 
İyi bir lise önemli değil dayımın arkadaşı derik Lisesinden(Moderatör ceza verme klavye d yazmıyor ctrl+v ile d yazıyorum o yüzden büyük d yazamıyorum k.b) Yıldız Teknik Üniversitesini kazandı. Önemli olan çalışma ve azim.
 
Bende o şansı değerlendirmeye bakıyorum ancak ilki çok düşük. Diğer kişilerinde ortalaması düşük olması gerek puanların dişmesi için . Amacım iyi bir anadolu lisesi . Ama diğerinden ful yapsam bile alamıyorum galiba hesaplarıma göre.
 
Kafaya takma, olan olmuş artık yapabilecek bir şey yok. Sana düşen sonraki sınavda istediğin puanı almak için çabalamalısın. Çabalamana rağmen, istediğin lise olmazsa bile her işte bir hayır var diye düşünmelisin. @Silinen üye
 
Bu kadar yanlış beklemiyordum. Türkçeden 3 , Matematik 8 , Fen 5 , İnklap Tarihi 2 , Din ve İngilizce ful. Çogu soru heyecandan gitti. Ben ve arkadaşımın yanlışları 15-18 arasında. Bu kadar yanlışla diğerinden ful yapsamda 448 puan alabiliyorum. Normalde 98 den aşağı ders noyum yok , ancak heyecan bitirdi beni. Bu kadar yanlışı nasıl düzelticem. Arkadaşlarım ilk sınavın %40 alınıyor diyor 2.'nin ise %60 . O kadar çalışma boşuna gidecek düzeltme şansım varmı puanımı en azından 455-460 olarak ? .
Bende 20 yapmıştım. 2. sınavda 10 yanlış yapınca bayağı etkilemişti. Puanım 445 oldu.
 
Benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşımla intihar edelimmi dedik , ama sonra günah dedik vazgeçtik . Önümüzdeki sınavlara bakıcaz ama ilk sınavdan umudu kaybettim .
 
@Mehmet_M yıl sonu başarı puanın ile en çok sözelden mi yaptın yoksa sayısaldan mı yaptığını yazabilir misin ?
Yıl sonu başarı puanım: 96,2142. Toplamda Türkçeden 2, Matematikten 9, Fenden 6, İnkılaptan 5, Dinden 2, İngilizceden 5 yanlışım vardı. Unutup yanlış yazdığım olabilir.
 

Geri
Yukarı