Termal macun pumpout effect

• Konuyu başlatan gen2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.072
  • Görüntüleme 90.985
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar Predator Helios 300 laptop sahibiyim ve stok termal macunu yakın bir zamanda kuruduğu için CM MasterGel maker ile değiştirdim. Değişim sonrası sıcaklıklarda 15 dereceye yakın bir düşüş yaşadım ve çok memnun oldum. Ancak maalesef bu mutluluk uzun sürmedi işlemden bir ay sonra sıcaklıklar 5 derece ve artı 2 hafta sonra bir 5 derece daha arttı. Pumpout'dan etkilenmemek için viskozitesi fazla olduğu için MasterGel maker tercih etmiştim ancak pratikte istediğim sonucu alamadım. Macun tavsiyesi (laptopta denenmiş ve pumpout yaşanmamış) veya durumla ilgili herhangi bir fikri olan arkadaşlar hoş geldiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ne sıkıntılı bir konuymuş. Asus Tuf Gaming A15 kullanıyorum. Hydronaut almayı düşünüyordum. Monster markası da teknik serviste Hydronaut kullandığını söylüyor. Böyle bir sorun olsaydı kullanmazlardı diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba?
Ben Hydronaut denedim, tavsiye etmem.

Ben Hydronaut denedim, tavsiye etmem.
Ya birçok insan tavsiye ediyor, hatta özellikle pump out yaşamamak için Kryonaut yerine Hydronaut kullanın diyorlar. Bilmiyorum ne kadar tecrübelisiniz ama acaba sürme şeklinde ya da miktarında bir hata yapmış olabilir misiniz? Mastergel maker alsam hydronaut ile aynı fiyat. Acaba ondan iyi bir performans alabilir miyim? En azından pump out sorunundan beni kurtarabilir mi? Cihazımı satın aldıktan sonra ilk 2 ay sorunsuz kullandım. Cihaz 90 dereceye çıkıyor sonra fanlar bir anda hızlanıp 82 derecelere düşürüyordu. Ama ne olduysa (sanırım pump out) cihaz 2 aydan sonra 95-97 derecelere çıkmaya ve orada sabit kalmaya başladı oyun oynarken. Fazla bir beklentim yok. Sadece bahsettiğim gibi ilk iki ayda normal sıfır cihaz performansını bana yaşatsın ve pump out sorunu çıkarmasın istiyorum. Bunu hangisi ile çözebilirim acaba?

Monster markası da teknik serviste Hydronaut kullandığını söylüyor.
Teknk servislerin çok ciddiye almadıkları bir konu. Bir de bahsi geçen video tamamen göstermelik. Video çekilmeden önce de Arctic MX-2 kullanıyorlardı, sonrasında da MX-4 kullanıyorlar.

Ya birçok insan tavsiye ediyor, hatta özellikle pump out yaşamamak için Kryonaut yerine Hydronaut kullanın diyorlar. Bilmiyorum ne kadar tecrübelisiniz ama acaba sürme şeklinde ya da miktarında bir hata yapmış olabilir misiniz? Mastergel maker alsam hydronaut ile aynı fiyat. Acaba ondan iyi bir performans alabilir miyim? En azından pump out sorunundan beni kurtarabilir mi? Cihazımı satın aldıktan sonra ilk 2 ay sorunsuz kullandım. Cihaz 90 dereceye çıkıyor sonra fanlar bir anda hızlanıp 82 derecelere düşürüyordu. Ama ne olduysa (sanırım pump out) cihaz 2 aydan sonra 95-97 derecelere çıkmaya ve orada sabit kalmaya başladı oyun oynarken. Fazla bir beklentim yok. Sadece bahsettiğim gibi ilk iki ayda normal sıfır cihaz performansını bana yaşatsın ve pump out sorunu çıkarmasın istiyorum. Bunu hangisi ile çözebilirim acaba?
Shinetsu deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı