The Last of Us Part 1 95 derece normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Soğutucu nedir? Tekrar soruyorum.
Bir işlemcinin normal şartlarda 100 dereceye yaklaşması normal değil. Soğutucu ya yetersiz geliyor ya da bir yerinde problem var.

Hocam soğutucunun markasını bilmiyorum fakat 4 tane fan var bilgisayarda.

2 buçuk ay boyunca PC durdumu yoksa arada çalıştı mı? Eğer çalıştıysa termal macunluk bir durum yok. Çalışmadıysa kurumuş olabilir. Benim MX-4 macun, bilgisayarı 1 ay kullanmadım diye kurumuştu.

Hocam neredeyse her gün 10 saate yakın çalıştı yazın çok sıkıldığım için RDR2 GT5 gibi büyük oyunlara sardım.

Hocam vallahi işte onu bilmiyorum sadece en son didimde bilgisayar dünyasına bir termal macun yaptırdık o kadar o da dediğim gibi yazın başlarındaydı.

Stok soğutucu mu yoksa farklı bir soğutucu mu kullanıyorsunuz? Aradan onu çıkaralım en azından. Belki bir resim atmanız yardımcı olabilir.

Stok soğutucu mu yoksa farklı bir soğutucu mu kullanıyorsunuz? Aradan onu çıkaralım en azından. Belki bir resim atmanız yardımcı olabilir.

Hocam ben stok soğutucudan falan anlamıyorum ama işlemcimin fotoğrafları bunlar.

Hocam bütün bu olanlardan sonra bir daha oyuna girdim ve şu an 97 derecelere kadar çıkmasada yine bir 90 dereceyi görüyor inşallah yanmaz.

Hocam şu an oynarken bir anda oyun dondu kapandı ve böyle diyor.

Dosya Ekleri

• 20230906_130432.jpg
    20230906_130432.jpg
    216,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 20230906_130439.jpg
    20230906_130439.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Görüntüsü (90).png
    Ekran Görüntüsü (90).png
    213,5 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Görüntüsü (91).png
    Ekran Görüntüsü (91).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Görüntüsü (92).png
    Ekran Görüntüsü (92).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Hocam ben stok soğutucudan falan anlamıyorum ama işlemcimin fotoğrafları bunlar.

Hocam bütün bu olanlardan sonra bir daha oyuna girdim ve şu an 97 derecelere kadar çıkmasada yine bir 90 dereceyi görüyor inşallah yanmaz.

Soğutucu böyle bir şey mi?

1693995975263.png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (95).png
    Ekran Görüntüsü (95).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 32
  • Ekran Görüntüsü (96).png
    Ekran Görüntüsü (96).png
    900,7 KB · Görüntüleme: 30

Bu soğutucuyla olmaz. Bir an önce düzgün bir işlemci soğutucu almanız lazım. Termal macun da olsa kasa hava da alsa 9700K ile kullanılmaz stok soğutucu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı