Sürprizbozan The Last of Us Part 1 incelemesi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rdr 2 vs Tlou


  • Oy verenlerin toplamı
    19
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü ısrarla 80 euro dememe rağmen ısrarla değil dediklerinden böyle yazdım. Umarım inandırıcı olmuştur.
En başta siz kendinizi eksik biçimde anlattınız hocam. Last of Us 2, dijitalde 50 Euro olan bir oyun. Kimse sizin oyunu yaşadığınız ülkede kutulu olarak satın alacağınızı ve yaşadığınız ülkede oyunun kutulu versiyonunun 80 Euro olduğunu siz söylemeden bilemezdi. Zaten dikkat edersiniz KM'de kutulu versiyonu 80 Euro dedikten sonra tartışmaya devam eden olmadı. Kendini eksik biçimde ifade etme olayından dolayı gereksiz tartışma yaşamışlığım çok var.
Ayrıca zeki arkadaşlar dedim diye niye kızıyorsunuz? Zeki küfürlü bir cümle mi?
Konunun 20. mesajında yavaştan kaba dil kullanıma girmişsiniz. Ona istinaden söyledim zaten.
 
TLOU Part 2'yi oynamadınız sanırım. Her 2 oyunu da oynayan bir kişi objektif bir şekilde Part 2'nin daha iyi olduğunu görür.
Oynamadım. Dediğim gibi RDR 2'den sonra başka hikayeli oyun oynamak hiç zevk vermiyor, eziyet resmen.

ama biri diğerinden daha iyi değil sadece türleri farklı boşuna tartışıyosunuz.
Arkadaşım ben zaten RDR 2 bir başyapıt, başka oyunla kıyaslanamaz diyorum. Siz gelip yok şu iyi yok şu kötü falan falan. Kıyaslayıp kıyaslayıp durmayın şu iki oyunu. RDR 2 dünyanın en iyi oyunudur nokta.
 
En başta siz kendinizi eksik biçimde anlattınız hocam. Last of Us 2, dijitalde 50 euro olan bir oyun. Kimse sizin oyunu yaşadığınız ülkede kutulu olarak satın alacağınızı ve yaşadığınız ülkede oyunun kutulu versiyonunun 80 euro olduğunu siz söylemeden bilemezdi. Zaten dikkat edersiniz Km'de kutulu versiyonu 80 euro dedikten sonra tartışmaya devam eden olmadı. Kendini eksik biçimde ifade etme olayından dolayı gereksiz tartışma yaşamışlığım çok var.

Konunun 20. mesajında yavaştan kaba dil kullanıma girmişsiniz. Ona istinaden söyledim zaten.

İnsanların görüşleri hiç iyi değil. Ondan sinirlendim. LGBT'ye karşı tutumuma saygı duyan yok. Bu benim görüşüm. Kusura bakmasınlarda onlara görüşünü sormadım.
 
Şu oynamadığı oyun hakkında yorum yapma hakkını bulan insanlara hayret ediyorum. Ben zamanında önceki oyunlarla birebir aynı olduğunu bilmeme rağmen Far Cry 6'ya bile oynamadan bir şey dememiştim. O kadar kaba dil muhabbeti yaptım ama siz hangi hakla hiçbir fikrinizin olmadığı bir konu hakkında fikir belirtecek cesareti buluyorsunuz anlamıyorum.
Ayrıca şu "Dünyanın en iyisi.", "Daha iyisi yok." gibi ilkel, gelişime engel olan, sığ düşüncelerinizden bir kurtulun artık. Türk oyun sayfalarına dandik olmaları ve sadece RDR2, GTA SA paylaşmalarından laf ediyoruz ama kullanıcı bu olunca onlar ne yapsın?
LGBT'ye karşı tutumuma saygı duyan yok.
Düpedüz "sapık" deyip saygı beklememelisiniz zaten. Bir LGBT üyesi de sizin yatağı kız atmanıza sapıkça deseydi muhtemelen siz de ona saygı göstermezdiniz. Ha bu arada LGBT'nin provakötürlük amaçlı olanına bende karşıyım. Bana kalırsa cinsellik, yatak odasındaki iki kişinin dışına çıkmamalı.
 
Niye kıyaslanmıyor mu? TWD de zombi temalı bir oyun, TLOU da. RDR 2 ile tek kıyaslayan ben değilim. Bu forumdada çok kıyaslayan var.
RDR2'yi her şeyle kıyaslayan bir tayfa var zaten çok kafaya takmayın o kişileri.

Bir LGBT üyesi de sizin yatağı kız atmanıza sapıkça deseydi muhtemelen siz de ona saygı göstermezdiniz. Ha bu arada LGBT'nin provakötürlük amaçlı olanına bende karşıyım. Bana kalırsa cinsellik, yatak odasındaki iki kişinin dışına çıkmamalı.
Katılıyorum. Bu LGBT'ler kendilerine zarar veriyor toplum içerisinde kabul görünmek istiyorlar fakat yaptıkları davranışlar anormal insan davranışları hiçbir kadın ve erkeğin sokakta biz sevişiyoruz! Pankartı açtığını görebilir miyiz? Hayır çünkü anormal bir davranış, bunlar ise kabul görmek için uğraşıyor ama kendilerine zarar veriyorlar. 2 reşit insan kendi odasında ne yapıyorsa yapsın bunun ne bize ne LGBT karşıtı insanlara bir zararı var.
 
Son düzenleme:
Oynamadım. Dediğim gibi RDR 2'den sonra başka hikayeli oyun oynamak hiç zevk vermiyor, eziyet resmen.


Arkadaşım ben zaten RDR 2 bir başyapıt, başka oyunla kıyaslanamaz diyorum. Siz gelip yok şu iyi yok şu kötü falan falan. Kıyaslayıp kıyaslayıp durmayın şu iki oyunu. RDR 2 dünyanın en iyi oyunudur nokta.
RDR 2'yi yeni oynamaya başladım. Acaba biraz öteleyip başka oyunlar mı oynasam? Dediğiniz gibi başka oyun oynayamayacak kadar etkileyici mi?
 
10 numara güzel bir oyun gözünde fazla büyütmeden oyna. Bazıları gereksiz abartmayı seviyor.
İzlediklerimden ve oynadıklarımdan çok etkilenen biri değilim lakin bu bağlamda o kadar yorum okudum ki ikilemde kaldım. Teşekkür ederim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı