The Last of Us Part 2 Playstation 5'e geliyor

Last of Us part 2 yapılmış en iyi PS exclusive ve gelmiş geçmiş en iyi 10 oyundan biridir. Bu konu nettir ve tartışmaya kapalıdır. Hikayesini eleştirenlerin oyunu oynamadığına eminim de kanıtlayamam. Oynasalardı zaten hikayenin neden çok doğru yazıldığını anlarlardı. Gerçekten şahane bir hikayesi ve hikaye anlatımı vardır. Ayrıca Abby karakteri de oyunun en başarılı yazılmış karakteridir.

Last of Us part 2 yapılmış en iyi PS exclusive ve gelmiş geçmiş en iyi 10 oyundan biridir. Bu konu nettir ve tartışmaya kapalıdır. Hikayesini eleştirenlerin oyunu oynamadığına eminim de kanıtlayamam.
"Konu tartişmaya kapalıdır" cümlesi çok genel. Bu sizin için geçerli olabilir ama benim için değil. Oyunu 2 defa oynadım. Teknik başarısı muhteşem olsa da hikaye yerlerde.

Last of Us part 2 yapılmış en iyi PS exclusive ve gelmiş geçmiş en iyi 10 oyundan biridir. Bu konu nettir ve tartışmaya kapalıdır. Hikayesini eleştirenlerin oyunu oynamadığına eminim de kanıtlayamam. Oynasalardı zaten hikayenin neden çok doğru yazıldığını anlarlardı. Gerçekten şahane bir hikayesi ve hikaye anlatımı vardır. Ayrıca Abby karakteri de oyunun en başarılı yazılmış karakteridir.
Haklısınız God of War Ragnarok sadece TLOU 2'nin rakibi olabilir ama TLOU 2 az bir farkla daha iyi bence.

The Last of Us 2 en iyi PS exclusive sizin görüşünüz evet teknik anlamda oyun bir başyapıt ama senaryo konusunda en iyi PS exclusive demek diğer exclusivelere ayıp oluyor. Senaryo anlamında Uncharted serisi çok daha iyidir benim gözümde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı