The Last of Us Part 2 Remastered geliyor, PS5 ve PC'ye çıkacağı düşünülüyor

Cidden Sony'nin gittiği yol çok karanlık. Zaten TLOU Part 2 yeni çıkan oyunların çoğundan daha iyi gözüken bir oyun ne için remastered yapıyorsunuz? Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik özelliklerini eklemek istiyorlarsa Witcher 3 gibi basit bir yeni nesil güncellemesi getirebilirler.

Cidden Sony'nin gittiği yol çok karanlık. Zaten TLOU Part 2 yeni çıkan oyunların çoğundan daha iyi gözüken bir oyun ne için remastered yapıyorsunuz? Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik özelliklerini eklemek istiyorlarsa Witcher 3 gibi basit bir yeni nesil güncellemesi getirebilirler.
Witcher 3 bırak o basit özellikleri o bedava güncellemeye rağmen görselliği geliştirmiş, Ray Tracing, DLSS, FSR vs. eklemiş ve Witcher dizisiyle ilgili yeni içerikler eklemişti oyuna. Sony için oyuna Ray Tracing eklemek bile yeni ve tam oyunu değeri taşıyor ve 70 dolar fiyat biçiliyor.

Serinin müziklerini yapan gustavo santaolalla yeni versiyonunun yenilik içerecek şekilde geleceğini söyledi. Online Last of Us oyunundan önce de çıkabilir, aynı anda da çıkabilirler, sonra da çıkabilir. Bunlar belli değil. Yine 1-2 ışıklandırma ve gölgeleri güzelleştireyim aynı oyunu 70 dolardan satıp kolay yoldan parayı kırayım, nasıl olsa alan var modundalar belli ki. Adamlar yeni oyun yapmamak için direniyorlar resmen. Umarım bunun PC portunu ıron Galaxy yapmaz.

kaynaklar:

TLOU part 2'nin Remastered'e ihtiyacı yok ki. Şu oyuna Remastered yapana kadar TLOU'nun PC optimizasyonunu düzeltsinler.

TLOU part 2'nin Remastered'e ihtiyacı yok ki. Şu oyuna Remastered yapana kadar TLOU'nun PC optimizasyonunu düzeltsinler.
Last of Us 2'yi geçtim 1. oyunun bile hâla Remastered sürüme ihtiyacı yok. Çok istiyorlarsa o rezil Uncharted 1 ve 2'ye Remake yapıp adam akıllı bir oyun hâline getirebilirler. Fakat tabii konu para olunca ve Last of Us daha çok kazandırınca kim ne yapsın Uncharted veya yeni IP'yi?

Last of Us 2'yi geçtim 1. oyunun bile hâla Remastered sürüme ihtiyacı yok. Çok istiyorlarsa o rezil Uncharted 1 ve 2'ye remake yapıp adamakıllı bir oyun hâline getirebilirler. Fakat tabii konu para olunca ve Last of Us daha çok kazandırınca kim ne yapsın Uncharted veya yeni IP'yi?

RAM sorunu yüzünden TLOU'yu oynayamıyorum. Oynamayı geçtim açılmıyor bile, yazık günah. TLOU 1 böyleyse 2'yi oynamak için 32 GB RAM falan gerekir galiba.

RAM sorunu yüzünden TLOU'yu oynayamıyorum. Oynamayı geçtim açılmıyor bile, yazık günah. TLOU 1 böyleyse 2'yi oynamak için 32 GB RAM falan gerekir galiba.
Eğer PS4 sürümü PC'ye gelirse 8 GB RAM bile açar o oyunu. PS4 dediğimiz cihaz 4 ya da 8GB RAM'i olan bir cihaz ama işte optimizasyon iyi olunca 4GB RAM'in anlamı çok kalmıyor.

PlayStation'a optimize ediliyor hocam. PC'de öyle bir şey söz konusu değil ne yazık ki, dayıyorlarda dayıyorlar :D
Optimizasyon etmeye üşendiklerinden sistem gereksinimlerine yüksek ne varsa yazıp geçiyorlar. Bugünün teknolojisinde sıfırdan ortalama bir sistem alan kişi muhtemelen TLOU'yu ultra ayarlarda DLSS olmadan oynayamaz rahatlıkla.

Optimizasyon etmeye üşendiklerinden sistem gereksinimlerine yüksek ne varsa yazıp geçiyorlar. Bugünün teknolojisinde sıfırdan ortalama bir sistem alan kişi muhtemelen TLOU'yu ultra ayarlarda DLSS olmadan oynayamaz rahatlıkla.
Ortalamayı bırakın hocam, ortalama üstü PC'ler bile mediumda 45 FPS oynuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı