The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı!

Hocam niye önemli olmasın 2000tl vermedik diye adam akıllı oynamayalım mı oyunu? Bu arada korsanda update daha kolay indirmeye gerek kalmıyor direk setupla güncelliyor.
Hocam para vermediğin birşeyi illegal yolla edinip optimizasyon sorunlu diye şikaet etmen abes geliyor bana anlatabiliyor muyum ? Bir üründen şikayetçi olman için onun bedelini ödemen lazım. Sokakta gofret dağıtsalar bu bayattı diye şikayet edebilir misin ?

Hocam Frame Gen kullanmalısınız bence oyununuz daha akıcı olur.
Hocam 60 fps altında kalmadıkça herhangi birşey açmamayı tercih ediyorum orjinal ayarlarda kalıyorum.

Hocam para vermediğin birşeyi illegal yolla edinip optimizasyon sorunlu diye şikaet etmen abes geliyor bana anlatabiliyor muyum ? Bir üründen şikayetçi olman için onun bedelini ödemen lazım. Sokakta gofret dağıtsalar bu bayattı diye şikayet edebilir misin ?

Hocam 60 fps altında kalmadıkça herhangi birşey açmamayı tercih ediyorum orjinal ayarlarda kalıyorum.
O zaman bir market size hediye olarak bir ürün verse siz de zehirlenseniz marketin suçu olmasına rağmen bedavaya aldım diye sesinizi çıkartmaz mısınız? Bu arada zaten eğer korsana çıkmasını istemiyorlarsa denuvo koyarlar demek ki göze almışlar %60 oyuncunun korsan indireceğini.

O zaman bir market size hediye olarak bir ürün verse siz de zehirlenseniz marketin suçu olmasına rağmen bedavaya aldım diye sesinizi çıkartmaz mısınız? Bu arada zaten eğer korsana çıkmasını istemiyorlarsa denuvo koyarlar demek ki göze almışlar %60 oyuncunun korsan indireceğini.
Iyi de marketten çalmıyorsun ki, senin dediğin durumda market hediye ediyor :D

%60 korsan oyuncu korsan indirmiyor, öyle olsaydı PC ye oyun çıkaran firmaların hepsi zarar ederdi, ama görüyorsun ki günümüzde PC ye çıkarılan oyun sayısı arttı demek ki satıyor. Siz bedavaya o kadar alışmışsınız ki oyun 2000 değil 200 tlye de çıksa korsan indirmeye meyillenmişsiniz.İsteyen istediği şekilde kullanabilir saygı duyarım, eline işini gücünü almamış biri bu paralara oyun satın alamaz onunda bilincindeyim, fakat art niyetli bir çok ta insan mevcut. Tek tıkla oyun indirip bu oyunun optimizasyon sorunu var oynayamıyorum diye söylenmek bana abes geliyor tek anlatmak istediğim şey bu.

%60 korsan oyuncu korsan indirmiyor, öyle olsaydı PC ye oyun çıkaran firmaların hepsi zarar ederdi, ama görüyorsun ki günümüzde PC ye çıkarılan oyun sayısı arttı demek ki satıyor. Siz bedavaya o kadar alışmışsınız ki oyun 2000 değil 200 tlye de çıksa korsan indirmeye meyillenmişsiniz.İsteyen istediği şekilde kullanabilir saygı duyarım, eline işini gücünü almamış biri bu paralara oyun satın alamaz onunda bilincindeyim, fakat art niyetli bir çok ta insan mevcut. Tek tıkla oyun indirip bu oyunun optimizasyon sorunu var oynayamıyorum diye söylenmek bana abes geliyor tek anlatmak istediğim şey bu.
Hocam sizin durumunuz var anlıyorum da ben babama gidip de baba 2000tl ye oyun alacağım diyecek durumda değilim maalesef. Çalışacak kadar büyük de değilim. Siz de haklısınız ama durumu olup da korsan kullanmamalı insanlar öyleleri eğer şu sorunu var bu sorunu var diyorsa tabii ki olmaz. Zaten korsan çok da iyi değil torrentde 2mbla iniyor :D

%60 korsan oyuncu korsan indirmiyor, öyle olsaydı PC'ye oyun çıkaran firmaların hepsi zarar ederdi, ama görüyorsun ki günümüzde PC'ye çıkarılan oyun sayısı arttı demek ki satıyor. Siz bedavaya o kadar alışmışsınız ki oyun 2000 değil 200 TL'ye de çıksa korsan indirmeye meyillenmişsiniz. İsteyen istediği şekilde kullanabilir saygı duyarım, eline işini gücünü almamış biri bu paralara oyun satın alamaz onunda bilincindeyim, fakat art niyetli birçok ta insan mevcut. Tek tıkla oyun indirip bu oyunun optimizasyon sorunu var oynayamıyorum diye söylenmek bana abes geliyor tek anlatmak istediğim şey bu.

Ben Steam'den indirdim ama genel saç sakal ve çimenlerde piksel piksel parlamaya benzer şeyler var bir çözümü var mıdır? Güncelleme mi beklemem gerekiyor? Galiba oyun shaderları oyun sırasında yüklüyor onun yüzünden olabilir mi?

Ben Steam'den indirdim ama genel saç sakal ve çimenlerde piksel piksel parlamaya benzer şeyler var bir çözümü var mıdır? Güncelleme mi beklemem gerekiyor? Galiba oyun shaderları oyun sırasında yüklüyor onun yüzünden olabilir mi?
Sony oyunları hep öyle zaten oyun açıkken yüklesin bir daha deneyin.

Benim sistemim rx 6800 ve işlemci 5600 hocam 2K da oynuyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Sisteminiz nedir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı