The Last of Us™ Part II Remastered çıkış yaptı!

Oyuna her girdiğimde gölgelendiriciler tekrar derleniyor ve dakikalarca bekliyorum. Herkeste yaşanıyor mu ya da yaşayan var mı?
İlk oyun çıktığında da vardı bu problem. Sonradan düzeltilmişti. Hatta GoW Ragnarok çıktığında da yine bu problemi yasayanlar olmuştu. O da sonradan düzelmişti. Oyunu yapan ekibin görmesi için Steam toplulukta konu açın. Birkaç güncelleme sonrası düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna her girdiğimde gölgelendiriciler tekrar derleniyor ve dakikalarca bekliyorum. Herkeste yaşanıyor mu ya da yaşayan var mı?
Ben normalde güncelleme bekleyecektim ama oyunun FSR, DirectX ve DLSS sürümlerini güncelleyen bir DLL modu indirmiştim. Modu iki gün önce indirdim ama kaldırılmış, link atamıyorum. O modda FSR ve DirectX dosyalarını değiştirmiştim. Hem mikro takılmalar düzeldi hem de gölgelendiriciler artık her girdiğimde derlenmiyor. Modun adı: DLL Updates olarak geçiyordu, bulabilirseniz diye bir araştırın.

Modun bu yazıyı yazarken silindiğini fark edip şüphelendim ve hemen bir ZIP'e atıp virustotale yolladım dosyaları, virüs bulmadı. Acaba neden silinmiş mod siteden merak ettim. Nexusmods üzerinden indirmiştim.

@ozguven_askim, korsan kullanıyorum. Xbox Game Pass gibi alternatifleri de değerlendiriyorum.

Hocam ben kimsenin babasının hayrına millete korsan oyunu kıracağını sanmıyorum elbet bir şey olur diye düşünüyorum. Hayatımda hiç hesaplarım çalınmadı veya hacklenmedim antivirüs programıda kullanmıyorum.

Hocam ben kimsenin babasının hayrına millete korsan oyunu kıracağını sanmıyorum elbet bir şey olur diye düşünüyorum. Hayatımda hiç hesaplarım çalınmadı veya hacklenmedim antivirüs programıda kullanmıyorum.
Kimse de babasının hayrına yapmıyor zaten. Eğer kıran kişinin orjinal web sitesinden indirirseniz zaten sitede de bir sürü donate yöntemlerini eklediğini görürsünüz. Evet bedavaya korsan oyun koyması biraz şüphe çekici oluyor ama o kıran kişilerin emin olun ki bir sürü WEB3 cüzdanları bile var, coinlerle bile donate alıyorlar o kadar düşünün. "Bağış aldıklarını nereden biliyorsunuz" demeyin, bağış almasalar ve tamamen bunu bedavaya yapsalar sitelerini kapatıp giderlerdi birçok korsan topluluğunun yaptığı gibi. Şimdi site ismi vermem yasak ama yurt dışı (özellikle Rusya) korsan sitelerine bakarsanız donate için bir sürü yöntemleri var ve bağış yapanlarda gerçekten var.

Bende 10-15 saniye sürüyor kapatıp açtığımda. İlk yaptığımda 1 dakika falan sürmüştü birde driver güncellemesi yaptığımda tekrar 1 dakika falan sürmüştü.

Bu yukarıda yazdıklarım dışında yağ gibi akıyor bu arada oyun bir problemi yok.

Hocam ben kimsenin babasının hayrına millete korsan oyunu kıracağını sanmıyorum elbet bir şey olur diye düşünüyorum.
Daha çok ünlenmek için kırıyorlar. Egolarını tatmin ediyorlar, sitelerine girenlere gösterdikleri reklamlardan falan kazanıyorlar ya da bağış yapan tiplerden. O yüzden güvenilir bir site olduktan sonra korsanın orjinalden pek farkı yok bence.

Eskiden biz de kırılmış oyun kullanırdık çocukken. O zamanlar internet bu kadar hayatımızın içinde değildi belki ama şimdi her şeyimiz internete bağlı. Bir sosyal medyanın çalınması bile bir çok soruna sebep olabilir kişinin hayatında. Nitekim o zamanlar kıran gruplar da şimdikilere göre daha güvenilirdi bence. Şimdilerde esas linke ulaşmak için bile kaç tane tuzak linki atlatman gerekiyor. Ha bu tür alternatif yöntemler olmazsa da o zaman oyuncular tamamen firmaların insafına kalır ki oyun fiyatlarına hiç ulaşılamazdı. Sonuç olarak parası olmayıpta kırılmış oyun indirene neden indirdin demem, ancak parası olana da asla önermem.

Ben normalde güncelleme bekleyecektim ama oyunun FSR, DirectX ve DLSS sürümlerini güncelleyen bir DLL modu indirmiştim. Modu iki gün önce indirdim ama kaldırılmış, link atamıyorum. O modda FSR ve DirectX dosyalarını değiştirmiştim. Hem mikro takılmalar düzeldi hem de gölgelendiriciler artık her girdiğimde derlenmiyor. Modun adı: DLL Updates olarak geçiyordu, bulabilirseniz diye bir araştırın.

Modun bu yazıyı yazarken silindiğini fark edip şüphelendim ve hemen bir ZIP'e atıp virustotale yolladım dosyaları, virüs bulmadı. Acaba neden silinmiş mod siteden merak ettim. Nexusmods üzerinden indirmiştim.
dosya kaç mb bi söylermisin zip olarak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı