TursuSuyuu
Hectopat
The Last of Us Part II veya The Last of Us bilgisayarda oynayabilir miyim emülatör de falan.
Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 emulatorden oynayabilirsin ama çöp gibi bir optimizasyonu var PC'in roket bile olsa 20 FPS anca alırsın.
Rehber: Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?
Öncelikle belirtmek istediğim bir şey var. Aşağıdaki yazdıklarım karışık gelebilir fakat inanın bana öyle değil. Size çok iyi bir kaynak sunuyorum. Ortalama üstü bir bilgisayarınız varsa ve birkaç PS3 oyunu için konsol almak istemiyorsanız, bu yazı çok işinize yarayacak. Yaklaşık 2 yıl önce...www.technopat.net
Tha Last of Us için 2 tane yöntemin var. İlki PS3 emülatörü üzerinden oynamak. Bunun için güçlü bir sisteme ihtiyacın var. 2. olarak ise PS Now üzerinden oynamayı deneyebilirsin. VPN ile Almanya veya birleşik krallık hesabı açıp 10 sterlin veya 10 dolar ödeyerek aylık üyelik alabilirsin.
Part 2 için ise sadece 1 yöntem var. O da PS Now. Altyazılar ikisinde de kesin Türkçe olacak ama seslendirmenin Türkçe olacağından emin değilim.
Sisteminiz nedir? Güçlü bir işlemciniz yoksa 20 Fps bile alamazsınız.Rehber: Bilgisayar üzerinden The Last of Us nasıl oynanır?
baktım ama çok karışık oyunu yükleyemedim
sistemim: Intel(R) Core(TM) i5-10500H CPU @ 2.50GHz (12 CPUs), ~2.5GHz 16384MB RAM NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Intel(R) UHD Graphics DirectX 12Sisteminiz nedir? Güçlü bir işlemciniz yoksa 20 Fps bile alamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.