The Witcher 1 ve 2 sıkıcı mı?

2 güzel ama 1 sıktıydı beni savaş mekanikleri de hiç çekilmez tıkla bırak tıkla bırak.
 
Şirketler ilk oyunlarını efsane yapar sonra kötüleşmeye başlar ama CD Projekt tam tersini yapmış ilk oyun rezalet sonraki oyunlar efsane en azından 3. oyun.
 
1.oyunu bitirdim, efsaneydi 45 saat sürdü toplamda. Bariz bazı yerler sıkıcı oluyor, sonra açılıyor zaten.
 
2. oyuna alışmak biraz zaman alıyor. Flotsam görevleri biraz sıkıcı, ondan sonra açılıyor. İlk açılış sahnesi, görevler, karakterler falan oldukça iyi tasarlanmış. 1. oyuna ben mekanikleri dolayısıyla katlanamadım. İlk saatte bıraktım, önermem.
 
1. oyun hikayeye en çok önem verilmiş olan oyun herhalde. İnsanlar Lore'u iplemediği hatta hiç okumadığı için oyunun güzelliğinden bir şey anlamıyorlar. Üçüncü oyundaki elementlerinin neredeyse tümünün temeli o oyunla atıldı, insanlar kitaptan sonra ilk kez o evrene adım atıp geçmişi hatırlamayan süper güçlere sahip bir Witcher oldular.
 
Birincisine savaş mekanikleri yüzünden dayanamadım ilk 1 saatin sonunda pes ettim.

2. Oyun ise çok kaliteli. Keyifle oynadım. Bittiğinde üzüldüm.

Şu an 3. oyundayım. 130 saattim olmuştu son baktığımda. 34 lvl im. Oyun bitmesin diye ana görevlere elimde yapacak başka birşey yok ise bakıyorum. Elimden geldiğince uzasın istiyorum 😊
 
1. oyun hikaye derinliği açısından 2. oyundan aslında çok daha fazla öge barındırmaktadır ve tabii çok daha uzun bir oyundur. Grafiklerinin eskiliği ve oynanışındaki sıkıntıları görmezden gelirseniz çok zevkli bir oyun haline geliyor. Ayrıca 2. oyuna göre çok daha fazla seçimde yapabiliyoruz.

Kesinlikle ön yargılı olmayın ve şu incelememi okuyabilirsiniz.

 
Arkadaşlar, gog.com'da paket halinde bütün Witcher serisi Enchanted Edition ve Game of the Year Edition olarak satılıyor. Fiyatı da çok uygun. Witcher 3 daha yeni nesil olduğu için daha çok beğeniyorum ama 1 ve 2 hiç oynamadım. Sizce nasıl, oynarken sıkar mı?
1 çok çekilecek gibi değil ama 2 her türlü akar. Baya baya sağlam oyun. Grafikleri falan bile çok hoş duruyor hala.
 
1. Oyunun hikayesi diğer 2 oyundan daha iyi.
ilk 2 oyunu oynamadan 3 ile başlamak bir diziye 3. bölümden başlamak gibidir
2. iyi zaten
 

Geri
Yukarı