The Witcher 3 çok sıkıcı geliyor

İyi geceler arkadaşlar, gecen sene Witcher 3 indirdim ama çok sıkıcı geldi. Yarım saat küçük kızı kovalıyoruz (kim olduğunu bilmiyorum) sonra dövüşüyoruz.
Orada bıraktım, şimdi tekrar indirip oynasam mı? Oyun ne zaman açılıyor veya hep böyle yavaş mı?

Hocam tavsiyem biraz daha oynayın çok sıkılırsanız oynamayın biz ne yapalım hep böyle yavaş olacağını zannetmiyorum o kadar beğenilen bir oyun hatta bazı şahıslar RDR2'den iyi olduğunu söylüyor ama öyle bir şey yok.

Hocam tavsiyem biraz daha oynayın çok sıkılırsanız oynamayın biz ne yapalım hep böyle yavaş olacağını zannetmiyorum o kadar beğenilen bir oyun hatta bazı şahıslar RDR2'den iyi olduğunu söylüyor ama öyle bir şey yok.

RDR2 için oyunun yavaş açıldığını söylemişlerdi ben RDR2 oynarken en cok oyunun başlarında zevk aldım insandan insana değişiyor sanırım.

Allah Ciri'yi bildiği gibi yapsın, hayır Geralt'ta da akıl yok. Biri Geralt beni bulur diye kaçıyor diğeri de kovalıyor. Yok mu arkadaş sizin gizli buluşma yeriniz vs. sadece ikinizin bildiği.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RDR2 için oyunun yavaş açıldığını söylemişlerdi ben RDR2 oynarken en cok oyunun başlarında zevk aldım insandan insana değişiyor sanırım.

Tabii ki de hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama Witcher 3 en iyi oyun diyen kişiyle konuşmam bile. Bu arada cidden başları da çok zevkliydi ortaları da sonları da harika bir oyundu unutup tekrar başlayasam dediğim en iyi oyun.

Şimdi çıktım oyundan 85 saat oynamışım bence bir şans ver hikayesine dalarsan sevmeme gibi bir şansın olmaz zaten.

İyi geceler arkadaşlar, gecen sene Witcher 3 indirdim ama çok sıkıcı geldi. Yarım saat küçük kızı kovalıyoruz (kim olduğunu bilmiyorum) sonra dövüşüyoruz.
Orada bıraktım, şimdi tekrar indirip oynasam mı? Oyun ne zaman açılıyor veya hep böyle yavaş mı?

Sorma aga 200 saat witcherım var 200 saat küçük bi kızı kovaladım ya çok sıkıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı