Witcher 3 ü bitirdim hocam sadece bu olayı merak ettiğim için sordum.Yanlış hatırlamıyorsam 3. oyundan önce Geralt ile Triss ayrılmış oluyorlar. Oyunlarda bunu göstermiyor fakat durum bu. Artık 3. oyunda da istersen yeniden aranı yapabiliyor, istersen de farklı seçimlerden ilerleyebiliyorsun.
Anladım hocam, durum dediğim gibi.Witcher 3 ü bitirdim hocam sadece bu olayı merak ettiğim için sordum.
Evet novigard'ın odun ateşleri görevi.Oyun canon'unda Geralt hafızasını kaybettikten sonra Triss'in bunu fırsat bilip Geralt'ın hayatında olduğundan daha büyük bi' yeri varmış gibi davrandığı için. 1'de Geralt'ın asıl aşkı Yennefer'dan hiç bahsetmiyor, bazen Geralt'ın anılarında Yen'in yerine Triss kendini koyuyor, yerini almaya çalışıyor kısacası.
2. oyunda da doğru düzgün Yen'in bahsi geçmiyor, Geralt her seferinde kendisi hatırlıyor veya Triss dışında başkaları hep Yen'den Geralt'a bahsediyor.
3'te de işte 2. oyunun sonunda hafızasını tamamen kazandıktan sonra bütün bunların sonucu olarak Triss, kendini biraz kötülüyor. Belki kendini avutmak için, belki Geralt'ın onu desteklemesini bekleyip kendini iyi hissettirmesi için. Her neyse artık.
Yanlışım yoksa oyunda Triss'le bu denli soğuk olduğunuz görev bi' konuda bahsettiğiniz "Novigrad'ın Odun Ateşleri" var, ondan sonra daha nötr ya da yakın davranabiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.