The Witcher 3 neden ilerlemiyor?

Dostum sen acayip ön yargı ile başladığın için sana öyle geliyor bende aynı şekilde başladım bu arada tava bulma görevi yan görev çok basittir hatta.
Ya bırak bunlar Rockstar fanboyu görev 1 dk sürüyor hemen witcher 3 ü kötülemek için yazıyolar ya.Ona bakarsan Rdr2 sanki çok hızlı açılıyor geliyolar rdr2 yok şöyle yok böyle.

Bana kalırsa 2 oyunda birer efsane ama fan olmaya gerek yok.
Ya knk ben her zaman Rdr2 çok güzel bir oyun derim ama şu rockstar fanları çok saçma şeyler yazıyor.1 dklık görev yüzünden oyun yok şöyle yok böyle oyunun %0,0000001 lik kısmı için oyuna yorum yapıyolar şaka gibi.

Ya bırak bunlar Rockstar fanboyu görev 1 dk sürüyor hemen witcher 3 ü kötülemek için yazıyolar ya.Ona bakarsan Rdr2 sanki çok hızlı açılıyor geliyolar rdr2 yok şöyle yok böyle.
RDR 2'nin baştan sona çok yavaş bir oynanışı var bence. Arthur'u ilerletmek bile çok yavaş ağır çekim gibi.

RDR 2'nin baştan sona çok yavaş bir oynanışı var bence. Arthur'u ilerletmek bile çok yavaş ağır çekim gibi.
Ayn rdr2 nin geneline yayılmış bir yavaşlık var ama görevler falan iyi olduğu için çok farkedilmiyor.Fakat 1-2 yıl sonra tekrar oynayınca sıkabiliyor.

Oyun şu anlık aşırı saçma geliyor bana. Nehirden yaratık çıkıyor kesiyoruz sonra kadının kızartma tavasını alıyoruz, kral griffin diye bir boss kesiyoruz falan filan. Oyun hiç ilerlemeyecek mi? Kadının tavasını bulma oyunu galiba. Red Dead Redemption 2'de ilk iki saatte tren baskını falan atıyorduk. Burada milletin kızartma tavasını alıyoruz. Arkadaşlarım açılır sonradan dedi hikaye dedi ama o zamana kadar dayanamayacağım galiba, çok bayıcı. (2 önemli DLC'de var.)
Kankam o kızartma tavası görevi oyundaki yan görev şemasını anlaman için yapılmış zorunlu bir eğitim görevi. Oyun ilerleyen zamanlarda çok eğlenceli olmaya başlayacak sen keşfederek oynamaya bak.

Velen kısmında ben de ilk oynadığımda ilerlemediğinden şikayet ederdim. Asıl oyun velenden sonra başlıyor. Nasıl olduğunu bile anlamadan öyle lerliyorsunuz ki, sıkılmaya fırsatınız olmuyor. Ama öncelikle sabır...

1. oyundan başlayarak tadını çıkara çıkara oynadığım için oyun boyunca bana bir görev bile saçma ve sıkıcı gelmemişti. Herkes direkt 3. oyuna bodoslama girdiği için saçma, sıkıcı ve anlamsız geliyor. Fakat eski oluşuna ve grafiklerine bakmadan ilk oyundan başlamak oyunun derinliği ve anlamı açısından büyük önem arzediyor. 1. oyun hikaye bakımından 2.ve 3. oyundan çok daha iyi ve size bu fantastik dünyayı, olayları, karakterleri vs vs. sevdiriyor. Her oyunu bitirişinizde bidahaki oyunda acaba neler olacak diye merak ettiriyor ve hemen oynamak istiyorsunuz. Bu işin sonu yok arkadaşlar. 3 oyunda da (DLC ler ile beraber) toplam 1800 saatim bulunmakta. Oyunları defalarca farklı sonlarda ve farklı psikolojik durumlarda seçimler yaparak bitirdim. Kitaplarını da okudum ve dizisini de izliyorum. Eğer direkt Witcher 3 Wild Hunt'dan başlasaydım emin olun bu oyunu ben de sıkıcı bulabilirdim ya da sadece oynamak için oynuyor olabilirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı