The Witcher 3 ve Red Dead Redemption 2 fazla abartılmıyor mu?

RDR2 için sözümü geri çekiyorum o dünyanın en iyi oyunu.
Adsız.png
 
RDR 2 de felsefe bile yok bence bu oyunların hikayesinde biraz aynı film gibi felsefe olmalı en iyi filmlere bak bir matrix godfatther a falan hepsinde felsefe var hl 2 ve hotline Miami'de felsefe varken oynadıktan sonra düşünüyorken RDR 2 de felsefe yok.

Ne demek RDR2'de felsefe yok. Vande Der Linde çetesinin kuruluşu tamamıyla değişen, modernleşen dünyaya bir başkaldırı. Hukukun ve hükümetin üstünlüğünü reddeden bir vahşi batı anarşi fikri ile bir araya gelen insanların, yaşadıkları acılarla ve kederlerde nasıl başa çıktıkları konu alınıyor. "Daha iyi bir dünya" diyerek yola çıkıyorlar. Bu uğurda eşlerini, kardeşlerini, çocuklarını kaybediyorlar. HL ve HL2'yi defalarca oynadım. 2 oyun da oyun dünyası için devrim niteliğinde yapımlar. Ama bir gamer olarak "HL2 daha iyi" ya da "RDR2 en iyi oyun" gibi absürt ve abartılı cümleler çocukça kalıyor sadece. Herhangi bir şey ile kurduğun bağ onu en iyi şey yapmaz. Bu sadece oyun için geçerli değil. Her şey için. Dilerim böyle objektif konulara geniş perspektifler ile yaklaşırsın :)
 
Witcher 3 de RDR2 de benim gözümün nuru olsa da böyle "şu oyunu seven oyundan anlamıyordur" "bunu sevmeyen de geri kafalıdır" "bunu sevmeyen RPG'den anlamıyor" falan gibi boş boş yorumları 2022 yılında artık aşamadık mı?
 

Geri
Yukarı