The Withcher efsane bir oyun mu?

Cedric Diggory

Kilopat
Katılım
27 Mart 2019
Mesajlar
8.940
Makaleler
5
Çözümler
24
Oyunu 2. Kez bitirdim şöyle diyebilirim oyun güzel ama abartılacak kadar değil. Açıkçası CoD ve DMC serisi daha çok hoşuma gidiyor ama hepsi farklı oyunlar Withcher 3 kendi platformunun en iyisi diyebilirim ama bittikten sonra boşluğa sürükleyecek kadar değil. :)
 
Hiç oynamadım Witcher 3'ü. Arkadaşlarım 3'ü oynamadan önce 2'nin hikayesini internetten kısaca bir oku demişti. Şuan Witcher 3 iniyor. Allahtan Türkçe dil desteği var oyunda. İnşallah hikayesini anlayabilirim yoksa sıkıcı olabilir. :D
 
Withcher değil Witcher diye oyun serisi biliyorum ben fakat kişiden kişiye zevkler değişir. 😂 Ben 10 kere falan bitirmişimdir. Her oynamadan sonra boşluğa düştüm mesela. Çünkü kaliteli oyunlar piyasada çok yok.
Bir oyunu nasıl 10 kere bitiriyorsunuz anlamıyorum. Ben bir filmi bile 3 defa izleyemiyorum.
 
Ben yeni başladım oyunda 8 saat harcadım. Karakter derinlikleri, yan görevler, ana görevler çok iyi işlenmiş. Her görevde yaratığı tanımak dezavantajlarını öğrenmek ona göre hazırlık yapmak, olay örgüleri ve evren çok iyi planladığından hiç amelelik gibi gelmiyor. Övüldüğü kadar varmış gerçekten geç kalmışım oynamaya.
 
Witcher 1 ve 2'yi çıktığı dönemlerde oynamıştım. 1 ve 2'yi beğenen var mı bilmiyorum ama benim hoşuma gitmemişti. 3'ü de satın aldım çıktığında ancak içimde hiç istek yok oynamaya.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı