THH başvurusunda uyuşmazlık tutarını unutmak

Ferit34

Hectopat
Katılım
30 Kasım 2014
Mesajlar
106
Yer
ASUSTANBUL
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ASUS LOVERS
Merhaba arkadaşlar, ürün iadesi için başvuru yaptım fakat uyuşmazlık tutarını unuttum diğer tüm bilgiler doğrudur. Ayrıca faturanın PDF halini yükledim. Herhangi bir sorun olur mu?
 
Merhaba arkadaşlar, iade sorunu için Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulundum, fakat uyuşmazlık bedelini unuttum yazmayı. Daha doğrusu fatura fiyatı falan yazmadığı için pek önemsemedim. Ama faturanın PDF halini yükledim. Sorun olur mu yazmamış olmam?
 
Bundan bahsediyorsanız sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
1546699750111.png
 
Merhaba,

Tüketici Hakem Heyetine 4 ay önce başvuru yaptım, internet ile ilgili hiçbir şeyi umursamıyorlar. Bana halen dönüş yapmadılar. Sanırım unutmuş olman da bir şeyi değiştirmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Tüketici Hakem Heyetine 4 ay önce başvuru yaptım, internet ile ilgili hiçbir şeyi umursamıyorlar. Bana halen dönüş yapmadılar. Sanırım unutmuş olman da bir şeyi değiştirmez.
Ooo o zaman dediğiniz gibi yazmıoş olsakta bişe değişmeyecekmiş sanırım. Neyse o parayla acı bir tecrübe edinmiş olduk.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Tüketici Hakem Heyetine 4 ay önce başvuru yaptım, internet ile ilgili hiç bir şeyi umursamıyorlar. Bana halen dönüş yapmadılar. Sanırım unutmuş olman da bir şeyi değiştirmez.

2 Gün önce konuyu açtım ve şuan direk ilerleme aldı, sizin mesele neydi bilmiyorum ama boşverilmiş bir kurum değil yanlış düşünüyorsunuz.
Adsız.png
 
Eki Görüntüle 357507
Ekteki başvurumu gözden geçirebilirsin. 07/09/18 tarihinde başvurdum.

Neden böyle olduğu hakkında fikrim yok, hani yoğunluk felan diyecemde baya bir olmuş, gidip sordurdunuz mu durumu eceba ?

Bu kadar sarkanı ilk defa gördüm, çoğu kısa zaman içinde çözülmüş internette gördüklerimin hepsi o şekildeydi.
 
Arkadaşlar şu zamana kadar çok şükür devlet kurumlarına kimi şikayet ettimse sonuca ulaştım. Umarım buda işe yarar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı