TikTok kapatılsın!

TikTok kapatılsın mı?

• Evet

Oy: 52 51,0%
  • Tabiki de

Oy: 37 36,3%
  • Hevet

Oy: 13 12,7%

• Oy verenlerin toplamı
    102
'Technopat Sosyal kapatilsin kullanicilarinin IQ seviyesi 10'u gecmez.' desem ne dusunurdunuz? Bu konudaki mesajlar icin de aynisini dusunmuyorsaniz kusura bakmayin ama elestirdiginiz insanlardan farkiniz yok demektir. Insanlarin zeka seviyeleri ne zamandir kullandiklari platformlarla belirlenebilir oldu?

Ayrica kapatmak cozum degildir.
Ben hiçbir zaman TikTok kullanıcılarına birşey demedim. Sorunun ana kaynağı uygulamanın kendisi.

Konuya bakıyorum da ülkenin gelecek Cumhurbaşkanları hazır, başkalarının hayatına karışmak kaldığı yerden devam eder. İnsanların kullandıkları uygulamalar ve sevdikleri şeyler nedeniyle baskı görmesi ve hakarete uğramasını doğru değildir. Herkes istediği, sevdiği şeyi yapmakta özgürdür. Sana bir zararı var mı? Yok. Senin özgürlüklerin kısıtlanıp, sevdiğin şeyler üzerinden hakarete uğradığında ne hissediyorsan onlar için de farklı değil. Kullanmıyorum, kullanana da karışmam.

'Technopat Sosyal kapatilsin kullanicilarinin IQ seviyesi 10'u gecmez.' desem ne dusunurdunuz? Bu konudaki mesajlar icin de aynisini dusunmuyorsaniz kusura bakmayin ama elestirdiginiz insanlardan farkiniz yok demektir. Insanlarin zeka seviyeleri ne zamandir kullandiklari platformlarla belirlenebilir oldu?

Ayrica kapatmak cozum degildir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yetmiyor mu? İndirin tiktoku bütün canlı yayınları izleyin. Sabah uyanınca nefes almayı unutmuş oluyorsunuz.

Tiktok kapanmasın oradaki 3IQ arkadaşları görünce mutlu oluyorum ve halime şükrediyorum ulan ne insanlar varmış be deyip. Ha bu arada bence Tiktok gayet güzel bir uygulama ancak amacına uygun kullanıldığı zaman yoksa bizim Türkler gibi kullanılırsa racon+ online dilencilik mekanı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı