Tipinizden nefret etmek

Aynı şekilde ben de nefret ediyorum tipimden. Mesela bu haftasonu sosyal medyadan tanıştığım flörtümle buluşacağım ve friendzone'a atacağına o kadar eminim ki. Ama insan nasıl doğacağını seçemiyor. Yok Allah böyle yaratmış şükredin yok başka bir şey gibi "saçma" tesellilere ve düşüncelere gerek yok. Vücudunuz bir tık kaslı olursa zaten erkeklerin %70'inin önüne geçiyorsunuz ve kendinizi özgüvenli hissediyorsunuz. Spor öneririm ben de.
 
Oldum olası tipimi beğenmedim, bu yüzden intihar etme düşüncesindeyim. Estetik olayım diyorum ama çok para. Ergen değilim. Ne kilolu ne zayıf bir insan değilim. Kilom, boyum gayet yerinde. Kimsenin lafına aldanıp bunları yazmıyorum. Tipimi kendim zaten beğenmiyorum. Kız arkadaşlarım da oldu birbirinden güzel ama bunlara rağmen aynaya baktıkça kendime küfür edip intihar etme isteği duyuyorum. Doktor için randevu aldım ama yapacağı şey ilaç yazmak falan olacak. Bunun sorunumu çözeceğinden emin değilim çünkü aynaya baktıkça yine o istek geliyor. Aynalara küseyim diyorum ama ne yapsam ayna kendisi beni buluyor. Bir şekilde tipim ile yüz yüze geliyorum. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum
Cebindeki paranın oranı arttıkça, toplum içerisindeki yakışıklılık oranın da buna paralel olarak artış gösteriyor. Bence erkeğin tipi değil; cebi önemlidir. Yaş 38; tecrübelerimle sabit...:)
 
Herkesin illaki bir kusuru var. Sosyal medyanın pompaladığı tipler var ve bu tipleri görenler kendilerinde eksiklik hissediyor. Bu şekilci tavırları bırakıp, kendimizi geliştirmek her zaman bizim faydamıza olur.
 
Bu halinden korkmanızı normal karşılarım. :)

Michael Jackson'ın yıllardır saklanan otopsi raporu ortaya çıktı - Magazin  Haberleri | NTV'ın yıllardır saklanan otopsi raporu ortaya çıktı - Magazin  Haberleri | NTV


Ama şu halinden korkulur mu be...
COĞRAFYA: Michael Jackson'a kendimizi nasıl affettireceğiz? - Asist Analiz'a kendimizi nasıl affettireceğiz? - Asist Analiz


Celebrate Michael Jackson's birthday & legacy on SiriusXM |'s birthday & legacy on SiriusXM |


998x828px #873587 Michael Jackson Smooth Criminal (97.11 KB) | 08.07.2015 |  By Angle_fire
Ne korkulması? Estetik yaptığı öğrenmeden önce kadın olduğunu zannetmiştim meğerse estetik yapmış.
 
Spora gerek duyan bir vücudum yok şuanlık.
Ona sen karar veremiyorsun maalesef. Kendi vücudundaki hormonlar, fiziksel görünüş, iç sağlık gibi şeyleri anlayabiliyorsan tamam ama pek mümkün gözükmüyor, ha?

Spor sadece fiziksel görünüş değildir. Spor; sağlıktır, fiziksel güzelliktir, iç güzelliktir, dengedir. :)
 
Yapacak bir şey yok, herkes iyi genetiklerle doğamıyor, tek tavsiyem çocuk yapmamanki çocuğunda bu acıyı çekmesin. Yinede sana verilen kartlarla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış.
 
Tipinden dolayı intihar eden adam bırakın etsin doğal seçilim olur. Bu kadar boş bir sebepten intihar edecek kadar aptal olamaz bir insan. Kız arkadaşlarım oldu demişsin. Benim hiç olmadı. İki kere red yedim. Ama bir kere bile bu saçma sapan düşünceye düşmedim.
 
Son düzenleme:
Tipinden dolayı intihar eden adam bırakın etsin doğal seçilim olur. Bu kadar boş bir sebepten intihar edecek kadar aptal olamaz bir insan. Kız arkadaşlarım oldu demişsin. Benim hiç olmadı. İki kere red yedim. Ama bir kere bile bu saçma sapan düşünceye düşmedim.
Aptal demen çok yanlış herkesin psikolojisi aynı değil senin psikolojin ile benim psikolojimi aynı tutman başlı başına hata senin tipin psikolojine etki etmez ama benim tipim bana eder yorum yazarken kullandığın kelimelere dikkat et ne ben ne de bir kimse bu konu hakkında saygısını bozmadı terbiyeli bir yorumda bulun lütfen.
 

Geri
Yukarı