- Makaleler
- 10
Hala YTL dönemindeyiz zaten. Yeni Türk Lirası olarak geçiyor.Bence yine YTL dönemine geri dönülmeli çünkü o zamanlar TL dolar karşısında bayağı değerliydi.
Hala YTL dönemindeyiz zaten. Yeni Türk Lirası olarak geçiyor.Bence yine YTL dönemine geri dönülmeli çünkü o zamanlar TL dolar karşısında bayağı değerliydi.
Hala YTL dönemindeyiz zaten. Yeni Türk Lirası olarak geçiyor.
Satılan fabrikalar değil " yanlış satılan fabrikalar". Özelleştirmek kötü bir şey değildir.satılan fabrikalar
Benim bildiğim hala YTL olarak geçiyor.YTL 2005'te gelip 2010 başında kalkmadı mı?
Şifre nedir? Saatlerim gitmesin ya1-14-20. Şifreyi siz çözün.
Şifre nedir? Saatlerim gitmesin ya![]()
Üstü kapalı söyledim, açık mı söyleseydim?Arkadaşta cevabın ne olduğunu soruyor?
Şifrenin bu olması için o tarihte bir şey olması lazım.14 Ocak 2020'dir herhalde.
2 roket atılmış diyo başka bişey bulamadım şifreden :/Şifrenin bu olması için o tarihte bir şey olması lazım.
Evet daha doğru bir cümle olur, teşekkürler düzeltme için.Satılan fabrikalar değil " yanlış satılan fabrikalar". Özelleştirmek kötü bir şey değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.