TLauncher virüs mü?

Felicio

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba TLauncher virüslüymüş galiba şu an format atıyorum ancak USB ile değil Windows'un kendi format şeyinden bu yeterli midir?

Arkadaşlar aslında TikTok veya Google gibi tüm uygulamalarda bu kötü amaçlı yazılımlar veya o uyugulamaya aid olmayan kodlar bulunmaktadır. Tllauncherı indirdiğimizde manuel olarakdan Java'yı indirmemize izin veriyor ama ben yinde TL leagcye gectim böyle devam edersen tllaunchere döneceğim çünkü tllauncherde çok emeğim var sunucularda emeklerimin boşa gitmesini istemem tabii bunu hiç kimse istemez.

Aga ben de sıfırlıyorum, hangi seçeneği seçtin?
"Hepsini kaldır" olan mı?
Yoksa "Dosyalarımı sakla" olanı mı?

Dosyalarımı sakla olan çok güvenilir değil fakat Hepsini kaldır seçeneği daha güvenilir

Spyware olduğunu görmüştüm yabancı kaynaklarda. Başka şeyler de yazıyordu ama aşırı uzun olduğundan okumaya üşenmiştim.
Spyware Google'da bile var. Arama geçmişlerimizi kullanarak karşımıza bir şeyler çıkartabiliyor. Nerede kaldı Gizlilik? Ayrıca millet senin dosyalarını napsın? Hacklenmediğin sürece bir zararı yok bence. Ha ben orijinal aldım öyle bir derdim yok şükür keşke herkes parasına kıyıp alabilse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda virüslü olduğunu söylüyor?

O video İngiliz bir YouTuber'dan alınma ve doğruyu söylediğini bilmek için araştırma gerek. Reddit'deki ne kadar doğru söylüyor o kesin değil.

Aga ben de sıfırlıyorum, hangi seçeneği seçtin?
"Hepsini kaldır" olan mı?
Yoksa "dosyalarımı sakla" olanı mı?

Dosyalarımı sakla olan çok güvenilir değil fakat hepsini kaldır seçeneği daha güvenilir.

USB format daha temiz oluyor tabii ben formatlamanızı önermem çünkü virüs falan yok uyduruk yalan ha bir de Microsoft zaten bizim verileri mıncıklıyor satıyor o adamlar satsa ne olacak Microsoft satsa ne olacak aynı şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı