TN panel monitörde siyah nokta

Purgatory

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörümde bir noktada siyahlık var sanki toz gibi ancak ölü pixel testinde sadece beyaz renkte gözüküyor. Bugün 0 aldım monitörü sizce değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar monitörümde bir noktada siyahlık var sanki toz gibi ancak ölü pixel testinde sadece beyaz renkte gözüküyor. Bugün 0 aldım monitörü sizce değiştirmeli miyim?
Garantiye verin. Biliyorum uzun ve sıkıcı bir süreç fakat öyle kullanmaktan iyidir.

Garantiye vermeyin, pek bir sonuç almazsınız, ya değişim talep edin ya da iade edin.
Hocam iade ettim tanıdık olduğu için sorun olmadı, inanır mısınız 5 tane daha AOC marka monitör açtılar 5'inde de ölü pixel ya da leke çıktı. Asus VP247QG aldım sizce mantıklı olmuş mu? Önceki monitör AOC G2460VQ6'ydı yani alıp iade ettiğim. Aynı fiyata aldım 1150TL'ye.

Hocam iade ettim tanıdık olduğu için sorun olmadı, inanır mısınız 5 tane daha AOC marka monitör açtılar 5'inde de ölü pixel ya da leke çıktı. Asus VP247QG aldım sizce mantıklı olmuş mu? Önceki monitör AOC G2460VQ6'ydı yani alıp iade ettiğim. Aynı fiyata aldım 1150TL'ye.
Asus monitörden şaşmayacaksın.

Bir yıldır AOC TN panel kullanıyorum. İki tane ölü piksel çıktı en kısa sürede değiştireceğim. En azından bir tanesi geçti.
9b3df13c-f8fc-402c-8fcc-e93d15e20ee8.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı