Tofaş serisi neden sevilmiyor?

isimsizjoker

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tofaş Şahin S kullanarak söylüyorum, Tofaş'ın sağlamlık harici baktigimizda araçlar gayet iyi. Hatta doğanlarin SLX paketi çok daha iyi. (arka kol dayama kitap okuma ışığı gibi) arabalar hız konusunda albea, punto, linea, doblo gibi birçok arabada da daha iyi. Konfor olarak tartışmam bile, tofaşa binen bilir koltukları oldukça rahat ve geniştir. Bagaj konusunda iyidir, hatta station vagonları var (kartal) üstüne üstlük bu arabalar modifiye yapmak ve yanlamak için çok müsait. Arkadan itiş olduğu için iyi yanlayabiliyor ve dönüşlerde arkasını atmak istiyor. Evet airbag yok ve dayanıksız saçtan yapildilar fakat o yaşlarda o fiyata diğer arabalar cok mu farklı? Brodway mesela cok mu farklı? Kaza yapsa Tofaş'ın bir tik daha iyisidir en fazla. Ayrıca bu arabalar her türlü taşlı yolda çok iyiler doblo gibi arabaların çıkamadığı bayirlari 2-3. viteslerde cikabiliyorlar, sonuç olarak bu arabalar neden sevilmiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne? Tofaş alacağıma Opel Vectra A alırım. O yaşlarda o fiyata çok güzel Volvo'lar var, çarpışmak ister misin? Bence arabanın içinde bulunma maket koyalım çünkü ikiye ayrılma şansı var. Multijet Linea ile hiç kapıştın mı sen? Dönüşlerde atmayı iyi bir şey zannediyorsun ama yağmurlu havada virajlarda atınca görürsün iyi mi kötü mü. Tofaş dediğin arabalar 170 ile giderken tekerlek başına 6 kilogram basıyor diye biliyorum ben. Zeytinyağı tenekesi ağırlığında araba.

Şu (kuş serisi 🤠) arabalarını o fiyattaki Avrupa araçları ile karşılaştırma. 2.0 Vectra'nın 3. vitesini yediğin zaman benzinden tüpe çeker sağ şeride geçersin.

Tofaşaşk başkadır. Bunların tutkunları var.
pekmez olmaz tahinsiz, delikanlı olmaz Şahinsiz

Tofaş Şahin S kullanarak söylüyorum, Tofaş'ın sağlamlık harici baktigimizda araçlar gayet iyi. Hatta doğanlarin SLX paketi çok daha iyi. (arka kol dayama kitap okuma ışığı gibi) arabalar hız konusunda albea, punto, linea, doblo gibi birçok arabada da daha iyi. Konfor olarak tartışmam bile, tofaşa binen bilir koltukları oldukça rahat ve geniştir. Bagaj konusunda iyidir, hatta station vagonları var (kartal) üstüne üstlük bu arabalar modifiye yapmak ve yanlamak için çok müsait. Arkadan itiş olduğu için iyi yanlayabiliyor ve dönüşlerde arkasını atmak istiyor. Evet airbag yok ve dayanıksız saçtan yapildilar fakat o yaşlarda o fiyata diğer arabalar cok mu farklı? Brodway mesela cok mu farklı? Kaza yapsa Tofaş'ın bir tik daha iyisidir en fazla. Ayrıca bu arabalar her türlü taşlı yolda çok iyiler doblo gibi arabaların çıkamadığı bayirlari 2-3. viteslerde cikabiliyorlar, sonuç olarak bu arabalar neden sevilmiyor?
Tofaş, Brodway yerine kesinlikle Mazda 626-323, Vectra B/A tercih ederim.

Türkiye'de serseri arabası olarak anılıyor o yüzden yaşça büyükler tarafından sevilmiyor gençler arasında yoksa neden sevilmesin 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı