TOGG, 953 bin TL'den satışa sunulacak. Ön siparişler 16-27 Mart tarihleri arasında alınacak

Arkadaşlar fark ederseniz TOGG kendisini Arabadan ziyade "Akıllı Cihaz" olarak tanıtıyor hep. Yani adamların vizyonu başka. Araba'nın donanımı isterse tamamen yabancı üretimi olsun, marka oluşturacağı ekosistem ile öne çıkmaya çalışıyor.
 
Tarafsız bir şekilde yorum yapmak gerekirse araba fiyatına göre çok özellik barındırıyor. Tabi herkes alamayacak ama rakiplerine göre çok uygun. Umarım yazılımsal veya arabanın kendisinde bir sorun yoktur. O ekrandan çok korkuyorum sorun olacak diye.
 
Cidden alınabilirliği yüksek balkan ülkelerinde de çok satacağını düşünüyorum. Çin'den gelecek elektrikli araçlara %50 vergi zammından sonra ülkemizde de iyi bir satış yakalar. Hayırlı olsun diyelim
 
Yorumları baştan sona okudum. Yazık gerçekten ülke olarak tarihinde ilk defa bir akıllı araç üretiyorsunuz fiyatı aynı segmentteki araçlara göre de uygun. Sırf eleştiri yapmak için yerlilikten tut, asgari ücretle şu kadar bilmem ne. Yav arkadaş tebrik etsenize desteklesenize bu TOGG adı Türkiye'yi temsil etmiyor mu? Gelişsin 2 3 yıl sonra ucuza da çıkarırlar. Ve hala yerli değil diyenlerinde beyninin olduğundan şüphe ediyorum. İyi akşamlar. Ülkemize hayırlı olsun inşAllah
 
Kara borsaya düşer özelliklere göre fazla ucuz. Bu kadar beklemiyordum. Sıfır arabaya ulaşabilen kesim sadece TOGG alır bundan sonra.
 
Trafikte görünce direkt uzak durulması gereken araçlar olacaklar muhtemelen. Hani "bize her yer trabzon" osmanlı tuğrası falan olan araçlar gibi. Çünkü içindeki zar zor hayati fonksiyonlarını sürdürüyor zaten. Üstüne birde "araba kullanma" processi eklenmiş.
 
Adamlar bilerek kendilerini göstermek adına Tesla ayarında en yüksekten başladılar. Diğer türlü herkes bunu mu ürettiniz diye dalga geçecekti. Bundan sonrasında daha alt modeller çıkacaklar.

Feasible bir model olsaydı da herkesin alım gücüne göre temin edebilsek. Belki de büyük bir değişim ve devrim olurdu elektrikli otomobil konusunda.

En azından bu treni kaçırmazdık.

Ama kim alır şimdi bu fiyatlara.

öte yanda bilinen markalar, beri tarafta %40 gümrük zamlı çinli araçlar ki o çinli araçlar çok daha iyi görünmekte.

Daha alt modellerin çıkması vs yılları bulur.
 

Geri
Yukarı