TOGG alacak mısınız?

Düşünüyorum ama durum bu:

bos-cuzdan-620x465.jpg

Aslında İstanbul'da böyle bir araç trafik vs yüzünden iyi olabilir ama F/P olmak zorunda ayrıca bunun için düzgün altyapı kesinlikle olmak zorunda insanlar aracımı nerede şarj edeceğim diye dert edecekse ciddi sıkıntı olur onun haricinde şu an araç fena değil gibi ama param yok.

Agresif bir fiyatlandırma ile piyasaya girerse, aynı fiyattaki diğer arabalara göre çok daha iyi özellikler sunarsa alınabilir. Öbür türlü risk alıp bilmediğim bir markayı almazdım şahsen ama zaten tüketiciye gelmeden önce devlet kurumları ve büyükelçiliklere vs. dağıtılacağı için nedir de değildir illa belli olur tüketiciye ulaşana kadar.

1 Milyon ₺'ye daha iyi arabalar mutlaka vardır.

Size yok, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş verilemiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendini bir kanıtlasın daha sonra düşünürüz. Bunun için yılların harcanması gerekiyor biz o zamana yaşar mıyız meçhul. Kaliteli mi, güvenilir mi belli değil. Bir otursun bakalım, bunun için zamana ihtiyaç var. Ayrıca bu araç hangi pazarda rekabet edecek? Avrupa'da devler liginde mi? Amerika Birleşik Devletleri'nde mi? E zaten zengin arap ülkelerinin hangi markaları tercih ettikleri hepimizce malum. Uzak Doğu desek zor. Bence fiyatı makul bir seviyeye çekilerek Türkiye iç pazarında insanların almasını sağlamaları gerekiyor. Böylece güvenirlik artar, reklam yapılır. Türkiye ekonomisinin hali hepimizce malum, alım gücü yok denecek seviyede. Böyle bir ortamda bu arabaya Türk insanının alamayacağı fiyat çekilirse ve ihracat için doğrudan yabancı ülkeler hedeflenirse bu hata olur. Hem de büyük bir hata... Karşınızda yıllarını bu sektöre vermiş devasa büyüklükte markalar var siz neyden bahsediyorsunuz? Bu işin tek mantıklı yolu var öncelikle iç pazara hitap etmek, gerisi boş. Kesinlikle TOGG'u destekliyorum ve evet, bir yerlerden başlanılması gerekiyor ama dikkatli adım atarak... Not: "%100 yerli değil" eleştirilerini anlamsız buluyorum günümüzde çok büyük markalar dahil parçalarını farklı ülkelerde tedarik edebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı