Tor Browser güvenli ve yasal mı?

  • Konuyu başlatan 78nX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 118
  • Görüntüleme 28B
Tor kullanmak yasal. Ayrıca Tor Browser´ın kendisini kullanmak da güvenli fakat Tor ağına bağlıyken Steam hesabınıza girmek ya da kredi kartınızla Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmak mantıklı değil. Bu işler için normal tarayıcıları kullanın.
 
Deepweb sitesine girmek için kullanılıyor. Deeweb sitesinde planlı cinayetler seri katiller silah kaçakçıları ve aklına gelebilecek her türlü pislik var. Eğer o siteye girdiyse sıkıntı büyük.

Ne alaka her Tor yükleyen deepwebe girer ama daha alt katmanlara o kadar basit giremezsin bu arada Tor emin ol daha güvenlidir kişisel bilgiler bakımından.
Siz şaka mısınız eğer yasal olmasaydı internet sitesi ne TR'den erişim olmazdı ve her şeye de inanmayın deepweb dolandırıcı tuzağından başka bir şey değil ama darkweb gerçekten tehlike ve zaten oraya kadar kardeişinin çocuk olduğunu varsayıyorum darkweb e girmesi mümkün değil.
 
Ne alaka? Her Tor yükleyen deepwebe girer, ama daha alt katmanlara o kadar basit giremezsin. Bu arada Tor emin ol daha güvenlidir kişisel bilgiler bakımından.

Bir deli taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. İnternette katmanlama diye bir şey yoktur. Sen normal interneti katmanlara ayırıyor musun ki, Deep Web'i de ayırasın?

Her Tor yükleyen Deep Webe girer saçmalığını nereden çıkardın?


1611758471840.png


Şimdi Technopat illegal ve Deep Web mi :D?

DeepWeb sitesine girmek için kullanılıyor. DeepWeb sitesinde planlı cinayetler seri katiller silah kaçakçıları ve aklına gelebilecek her türlü pislik var. Eğer o siteye girdiyse sıkıntı büyük.

Güzel fantezin varmış. Sana önerim saçma sapan DeepWeb YouTube videolarına bakmaman.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı