Trabzonspor 3 - Fenerbahçe 1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vitor Pereria'nın vardır bir bildiği. Vitor pereria oyuncuları deniyor. Hangi oyuncunun pozisyonlarda oynamayacağını buluyor. Şu oyuncu burada oynayabiliyor mu diye deniyor. Oyuncular bazen saçma pozisyonlarda olabilir, çünkü deniyor ve test ediyor. Vitor Pereria'nın sistemide gayet doğru. Sezon sonu şampiyon olunca yine 3-4-3 dicez.
Ünlemi unuttun galiba.
 
Ünlemi unuttun galiba.

Hayır. Türkiye'ye galatasaraya gelmiş profesyonel anternör oyuncuları da böyle yapıyordu. Oyuncuları farklı yerlere koyup hangi oyuncuların nerede oynamayacağını buluyordu. Ve kadro kuruyordu. Futbolu bilen anlar.
 
Bu düşmanlık neden, arkadaş kendi takımını korumaya çalışıyosun ama yok gümbür gümbür öbür takım taraftarı geliyor, objektif olun da şu hakemleri birlikte düzeltmeye çalışalım. Bu olaylar herkese oluyor bugün bize, yarın size. Ha bir de şike falan yok artık anlayın şunu, Fenerbahçe aklanmasına rağmen neden hala şikeci damgası yiyor. Başka takımların rakipleri açıkça şikeyi öbür takımların yaptığını söylüyor ama konu Fenerbahçe olunca herkes düşman. Adam Fenerbahçe için hapis yattı haksız yere Aziz Yıldırım'ı çok sevmiyorum ama hala dalga geçiyorlar, oyuncularımız gitti çok büyük hasarlar aldık ama Trabzonspor ve Galatasaray bizi şikayet edip durdular, Fenerliler düşman olacakken öbürleri hep karalama peşindeler. Fenerbahçe Türk futboluna ambargo koyacakken, belki de Avrupa'da çok büyük işler başaracakken, o kadar büyük bir hasar verdiler ki, bu olayları bırakın Galatasaray'ı falan PSG, Manchester City yaşasa orta sıralarda bir takım olurdu. Gerçekten de Fenerbahçe'yi bitirelim derken Türk futbolunu bitirdiniz. Şu anki durumların en başlangıcı bu şike mevzusudur, sonra gelen başka olaylar var tabii ama konumuz onlar değil.
 
@Deniz Eymen Yaz konuyu başından beri takip ediyorum. Sen konuştukça batarken @emircanunlts objektif şekilde kanıtlarla konuşuyor. Bence daha fazla yazma çünkü git gide batıyorsun. VAR penaltılarda hakem olumlu da olumsuz da karar verse inceleme yapar. Goller de bile mutlak olsa dahi VAR uygulaması ofsayt için inceleme yapar. Bilmeden konuşamasan daha iyi olur.

Tekrar belirtiyim; iki takımı da tutmuyorum. Hatta dört büyüklerden bir takım tutmuyorum.
 
Hakem hatasını görmeyen bir insanın gözünden ve beyninden şüphe ederim. Maç düzgün yönetilseydi herkes Fenerbahçe'nin kazanacağını biliyordu. Sen gel milyon eurolar ver, yeni teknik direktör getir, her şeyi düzene sok, bir tane ******** gelsin bütün düzeni bozsun.
 
Kimse hakem diye ağlamasın.

Bizde aşağıdaki gibi tepki verirsek bize de penaltılar verilir. Ama biz sabrettiğimiz için hep aleyhimize kararlar geliyor.

Albayrak maç sonu çılgına döndü: Adalet istiyoruz adalet!

@Deniz Eymen Yaz konuyu başından beri takip ediyorum. Sen konuştukça batarken @emircanunlts objektif şekilde kanıtlarla konuşuyor. Bence daha fazla yazma çünkü gitgide batıyorsun. Var penaltılarda hakem olumlu da olumsuz da karar verse inceleme yapar. Goller de bile mutlak olsa dahi var uygulaması ofsayt için inceleme yapar. Bilmeden konuşamasan daha iyi olur.

Tekrar belirtiyim; iki takımı da tutmuyorum. Hatta dört büyüklerden bir takım tutmuyorum.

Adam burada Var'ın hakem pozisyonu net görürse Var'ın devreye giremeyeceğini bilmiyor. Bunu açıklıyorum. Tabii anlayan anlar. Futbolu takip eden ve maçları takip eden, hakemlerin yorumunu dinleyen bir kişi bunu bilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı