Trabzonspor 3 - Fenerbahçe 1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır. Türkiye'ye galatasaraya gelmiş profesyonel anternör oyuncuları da böyle yapıyordu. Oyuncuları farklı yerlere koyup hangi oyuncuların nerede oynamayacağını buluyordu. Ve kadro kuruyordu. Futbolu bilen anlar.
Erol Bulut her maç kadro değiştirince "Hala bir 11 kuramadı".
Pereira yapınca "Futbolcuları deniyor."
Pereira'nın takıma kattığı bir mücadele ruhu vardı, o da son 2 maçtır yok. Erol Bulut en azından kontra atak ve orta-kafa-gol yaptırıyordu. Pereira ne yaptırıyor?
 
Bizde aşağıdaki gibi tepki verirsek bize de penaltılar verilir. Ama biz sabrettiğimiz için hep aleyhimize kararlar geliyor.

Albayrak maç sonu çılgına döndü: Adalet istiyoruz adalet!



Adam burada Var'ın hakem pozisyonu net görürse Var'ın devreye giremeyeceğini bilmiyor. Bunu açıklıyorum. Tabii anlayan anlar. Futbolu takip eden ve maçları takip eden, hakemlerin yorumunu dinleyen bir kişi bunu bilir.
Bak canım dostum, güzel arkadaşım. VAR kurallarına giriyorum, bakıyorum ve dediğin gibi bir şey göremiyorum.

"PENALTI VERİLEN, VERİLMEYEN POZİSYONLAR İNCELENİR" yazısı dışında bir şey göremiyorum.

Sana diyorum ki, bana bir tane kural göster VAR'a gidemeyeceğine dair hakemin.

Yaşın küçük ve anlaşılan sana öğüt vermemişler. Hiçbir zaman bir şeyi ölümüne destekleme.
 
@Deniz Eymen Yaz FIFA kurallarını bir kere bile okumamışsın. VAR her türlü inceleme yapar, illa hakemin söylemesine gerek yok. Mutlak golleri bile VAR inceler. Hakem eğer şüphe yaşarsa VAR'a başvurur. Senin yaşın kadar buradaki insanların futbol izlemişliği var.
 
Penaltı kararı doğru karardı fakat Kim Min Jae'nin ilk ve 2. sarı kartı hiç doğru karar değildi. Eğer doğru karar diyen birisi olursa kendisine gözlük temin edebilirim.
 
Aşağıdaki pozisyon hiç konuşulmamıştı. Halbuki bu pozisyon penaltıya daha yakın bir pozisyon. İş Fenerbahçe'ye gelince böyle penaltılar tartışılmıyor. İş trabzonspora gelince çok net penaltı deyip geçiliyor.

df_702.jpg
 
Fenerbahçe bu maçta kötü oynadı kaybedince ise hakeme laf atıp durdular penaltı doğru bir karar kırmızı kart doğru bir olay ayrıca hakem Var'a gitmesine gerek yok kulağında kulaklığı var bildiğiniz gibi oradan var ona talimatları söylüyor zaten.
 
Aşağıdaki pozisyon hiç konuşulmamıştı. Halbuki bu pozisyon penaltıya daha yakın bir pozisyon. İş Fenerbahçe'ye gelince böyle penaltılar tartışılmıyor. İş trabzonspora gelince çok net penaltı deyip geçiliyor.

Eki Görüntüle 1191942
Ya hacım bu ne? Szalai'nin yaptığı şey ne? Szalai sanki yatak ta karısına yapıyor o hareketi sen gelmişsin bunu atıyorsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı