Ben aldım 4 yıl oldu hiç sıkıntı yaşamadım şimdi bir tane daha alicam inşaallah onda da yaşamamArkadaşlar hepinize merhaba ileride Trendyol'dan oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bazıları Trendyol vs. gibi yerlerden alınmaz diyorlar, sizce alınır mı?
Arkadaşlar hepinize merhaba ileride Trendyol'dan oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bazıları Trendyol vs. gibi yerlerden alınmaz diyorlar, sizce alınır mı?
Sen ya da çevrendeki insanlar servisinden memnun kalmış olabilir ama memnun olmayan çok kişi var kardeşim için Lenovo PC aldım bendeki ile aynı her ay bir sıkıntısı çıkıyor servise gittikten sonra da istediğimiz sıkıntılar giderilmiyor artı olarak daha fazla sıkıntı çıkıyor.
Vatan teknoloji mağazası zaten saçmala istersen vatan sadece 1 tık pahalı onun dışında verdiği hizmetten memnun kalmayan çok az.
Vatan Bilgisayar 2. el ürün satması
Herkese merhaba. Birçok forumda sürekli takılan biriyim. Son zamanlarda birçok elektronik mağazalarında son zamanlarda yaşanan sahte garantisiz vs satışlar yapıldığı ve şikayetlerin arttığı ortamda güvenilir olarak bildiğimiz. 3 kuruş fazla olsun ama muhattabımız olsun kafam rahat eder diye...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar ve yaşadığım iade süreci
Düşünün ki internet üzerinden aldığınız bir ürünü iade etmek istiyorsunuz; Elbette almıyorlar bu en temel olan ilk kazığı burada yiyorsunuz ne de olsa kanunları kim takar değil mi? Bu nokta birçoğumuzun pes ettiği nokta ancak bazılarımız yılmıyor devamını okuyun; Hakem heyeti kararı ile...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar ile icra sürecim
12 Nisan tarihinde Vatan Bilgisayar'ın internet sayfası üzerinden aldığım ASUS zenbook marka/model notebook için hakem heyeti kararıyla iade süreci başlatmıştım ve tahmin ettiğim üzere lehime sonuçlandı. Ürünü birkaç gün önce Vatan Bilgisayar'a teslim ettim ve bana ibraname yani ödememi tam...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar rezilliği
Öncellikle merhaba forum severler. Bu konuyu açma gereği duydum çünkü forumda sırf Vatan ismi olduğu için firmaya gözü kapalı güvenen, sadece piyasanın Vatan Bilgisayar'dan ait olduğuna inanlar için böyle bir konu açma gereği duydum. Şimdi konuya hemen giriyorum. Bundan yaklaşık 1.5 ay önce 3...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar rezilliği (Acer Nitro 5 AN515-58-50CF)
İyi günler arkadaşlar. 04.09.2022 - 10.45 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan Acer Nitro 5 AN515-58-50CF numaralıp laptopu satın aldım. Ürün 07.09.2022 tarihinde elime ulaştı. Bilgisayar FreeDOS olarak geldiği için içine Windows kurmam gerekiyordu. Windows kurulum aşamasında Touchpad'in çalışmadığını...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar servis rezilliği
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de forumda açtığım konularda belirttiğim üzere Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249Q model IPS monitör satın almış ancak üründe çıkan aşırı derecede IPS glow ve beyaz ışık sızması sorunları yüzünden değişim talep etmiş ancak 16 günün sonunda servisten olumsuz dönüş...www.technopat.net
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de forumda açtığım konularda belirttiğim üzere Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249Q model IPS monitör satın almış ancak üründe çıkan aşırı derecede IPS glow ve beyaz ışık sızması sorunları yüzünden değişim talep etmiş ancak 16 günün sonunda servisten olumsuz dönüş...www.technopat.net
Arkadaşlar 27 Kasım 2020 Black Friday'da Vatan'dan sistem topladım. Bilgisayar geldiğinden beri oyunlarda karelenme yapıyordu. 10 gün önce servise verdim. İşlemci ve ekran kartında sıkıntı olduğu ortaya çıktı. Ekran kartında değişim isterken iade mesajı geldi. Ben iade istemiyorum ama. Ürünü...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar ve vektron rezilliği
Birkaç ay önce Vatan'dan yaklaşık 5 bin küsure PC aldım. Aldığım günden beri servisten çıkamadım diyebilirim. PSU'dan (Thermaltake Smart BX1 80+ Bronze) gelen kafa tırmalayan bir çınlama sesi, ön fanların ikisinin RGB'lerinde sorun, ekran kartında düşükte olsa coil whine var. Aldığım yerdeki...www.technopat.net
Vatan'dan AOC C24G1 24 rezilliği
Manisa Vatan Bilgisayar'dan 14.10.2020 tarihinde AOC C24G124 oyuncu ekranı aldım mağazadan, ve eve vardım ekran kurulumunu yaptım sonra sorun var mı diye ölü piksel testi yaptım sorun görmedim daha sonra ise oyun oynamaya başladım. Ekranımda oyunlarda titreme gördüm ve farklı oyun denedim, sonuç...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar Rezilliği
Hazır bir OEM sistem aldım, 11 gün bekledim. 8200₺ para verdim. Ekran kartı demonte olarak gelmesi gerekirken ekran kartı giriş yuvasına oturtulmadan, vidalanmış bir şekilde geldi. HDMI giriş taraflarında eziklik ve yamukluk var. Rezillik ya resmen rezillik.www.technopat.net
Benim bir arkadaş Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar almaya gitmiş 5500 TL bütçem var demiş. Adamlar 5200 TL'ye çocuğa vermişler kasayı direkt. Çocuk seviniyor sonunda GTA 5 Kasmadan oynayacağım diye bana hava atmak için bilgisayar özelliklerini atıyor. i5 8400 GT 730 2 GB ne dersin? Sen bu Vatan...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar rezilliği
Arkadaşım Vatan'dan RX 570 almıştım fakat kart sürekli mavi ekran hatası verdiği için garantiye yolladı ve iadesi çıktı. Vatan'ı arayıp ürünün değişimini ve bize kargolanmasını talep ettiğimizde mağzalarımız açık olmadan bu işlemi gerçekleştiremezsiniz diyorlar. Şimdi virus yüzünden mağzalarını...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar Sıvı Soğutma Rezilliği
Arkadaşlar öncelikle merhaba, size yaşadığım talihsiz bir olayı anlatmak için buradayım. Vatan bilgisayar firmasının Kayseri'deki büyük bir şubesine gittim, amacım yeni aldığım bir sisteme sıvı soğutma taktırmak ve daha rahat bir oyun performansı almaktı. Sonrasında bilgisayar toplama standına...www.technopat.net
Pazar günü Vatan'dan PC topladım. Olay ise elemanlarının işi bilmemesi ve ben sırf bu yüzden 2 defa Urla dan İzmir'e gittim geldim. Hiçbir şey bilmiyorlar. Windows için 800 TL para istediler ve ben de kabul etmedim kendim dışarıda kurdururum diye. Dışarıdaki bir yerden Windows kurdurmaya gittim...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar Personeli
Hayırlı günler. Vatan Bilgisayar'da geçen bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Bir bilgisayar dizdim, orada sorumlu eleman iyi, hoş yardımcı oldu. Ekran kartında Asus Strix 1050 TI seçtirdi. Ben en uygunu ararken, o en pahalıyı seçtirdi, pek önemli değil ama böyle hareketler hoş değil. Bunu her...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar iade kabul etmeme rezilliği
Özellikle internet üzerinden bu işlemi yapmayın. Kendileri ayrı çalıştıkları kargo şirketi ayrı berbat. Bunu tecrübe etmeyin. Zaten diğer sitelerden daha pahalı satıyor. Yine de 100 TL fazla verip başka sitelerden alın. Hepsiburada'dan alın, Vatan'dan almayın. Aldığım ürünü iade etmek...www.technopat.net
Vatan Bilgisayar IMEI Rezilliği
Beyler sakın 'Vatan Bilgisayar' dan telefon almayın ben aldım telefon bozuldu gönderdim servise geldiğinde IMEI numarası klonlanmıştır cihaz 120 gün içerisinde kapatılacaktır dedi. Bende aradadım konuştum yarın gidip göstereceğim interneten araştırdım 4.000 yakın kişininde IMEI si kopyalanmış...www.technopat.net
Bugün Vatan'da kuzenime PC toplamak için gitmiştik. 4460+750Tİ'li bir sistemimiz vardı. RAM'i tek seçmiştim 202 liraydı adam dedi bundan al bunun soğutucusu çok fena fiyatı 220. Abi dedim ben o fiyata 40 lira daha ekler çift modül alırım. Al o zaman dedi, çift modül aldım. Ee ne oldu? Başka RAM...www.technopat.net
Ben aldım 4 yıl oldu hiç sıkıntı yaşamadım şimdi bir tane daha alacağım inşaallah onda da yaşamam.
Hocam şunları bir sürprizbozan içine alsaydın bari.
Nasıl alacağımı bilsem alırdım hocam.
Mesajı düzenle>ortada duran üst üste üç nokta>üstü çizili göz simgesi.
O Lenovo'nun sıkıntısı vatanın değil zaten düzgün PC yapsalardı bu arızaları yasamazdiniz.