Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

vodkajaz

Decapat
Daha fazla  
12 Nisan tarihinde Vatan Bilgisayar'ın internet sayfası üzerinden aldığım ASUS zenbook marka/model notebook için hakem heyeti kararıyla iade süreci başlatmıştım ve tahmin ettiğim üzere lehime sonuçlandı.

1689333271736.png

Ürünü birkaç gün önce Vatan Bilgisayar'a teslim ettim ve bana ibraname yani ödememi tam olarak aldığıma dair kağıt imzalamadan ödememi almamın imkansız olduğunu söylediler.
Dün itibarıyla bankaya itiraz formu çekiyorum daha sonuçlanmadı.
2 gündür aramalarıma yanıt alamıyorum bu işle ilgilenen kişinin ya izinde olduğu söyleniyor merkez ise iadeniz öyle hemen onaylanmaz tarzında çocuksu yanıtlar veriyor.
Bugün itibarıyla avukata vekalet verip icra takibi başlattım ben ve benim gibi mağdurlara yol göstermesi amacıyla bu konu altında yardım sağlayabilirim. Bizler bu firmalara güvenip hakkımızı aramadıkça daha bu çok devam eder. Gelişmeleri buraya yazacağım.

1689333385552.png

12 Nisan tarihinde Vatan Bilgisayar'ın internet sayfası üzerinden aldığım ASUS zenbook marka/model notebook için hakem heyeti kararıyla iade süreci başlatmıştım ve tahmin ettiğim üzere lehime sonuçlandı.

Eki Görüntüle 1861541

Ürünü birkaç gün önce Vatan Bilgisayar'a teslim ettim ve bana ibraname yani ödememi tam olarak aldığıma dair kağıt imzalamadan ödememi almamın imkansız olduğunu söylediler.
Dün itibarıyla bankaya itiraz formu çekiyorum daha sonuçlanmadı.
2 gündür aramalarıma yanıt alamıyorum bu işle ilgilenen kişinin ya izinde olduğu söyleniyor merkez ise iadeniz öyle hemen onaylanmaz tarzında çocuksu yanıtlar veriyor.
Bugün itibarıyla avukata vekalet verip icra takibi başlattım ben ve benim gibi mağdurlara yol göstermesi amacıyla bu konu altında yardım sağlayabilirim. Bizler bu firmalara güvenip hakkımızı aramadıkça daha bu çok devam eder. Gelişmeleri buraya yazacağım.

Eki Görüntüle 1861547
İnşallah sorununuz çözülür.

Hocam kaç hafta geçti, ilk konuyu açtığınızda yazmıştım. Yani size şans dilerim. Umarım en kısa zamanda alırsınız. Biraz uğraşmak isterseniz de tazminat davası da açabilirsiniz birkaç bahane bularak.
bunu avukata bildirdim normalde icrayı kendim başlatırdım ama maddi manevi zarara uğradım bu yüzden bunun da karşılığını almak istiyorum.Teşekkür ederim bunu kazanabilirsem en azından başkalarına yol gösterebilirim benim gibi başka insanlar da yanmaz.

Geçmiş olsun. Lehinize sonuçlanacaktır. İstedikleri kadar işi yokuşa sürebilirler, tek yapabilecekleri süreci uzatmak.

Bundan sonra alışveriş yaparken başka kaynaklara yönelmenizi öneririm.

Önünden geçmeyi bile düşünmüyorum yolumu değiştireceğim gördüğüm yerde sanırım bundan sonra Amazon dışında bir yerden alışveriş yapmam iade politikaları değişmezse.

Son düzenleme:
Hocam umarım bir an önce durum sizin tarafınıza sonuçlanır. Sizin gibi bu durumda olan herkesin işin peşini bırakmadan hakkını araması gerekiyor yoksa bu ve bunun gibi firmalar kendini bir şey zannediyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı